aynen kankacımmm saolsın teşekkür ederim yavrummm :D
valla hocam arabanın üzerinde gelen ateşleme sistemi extradan bi malzeme almadık motor için sadece headers taktık o kadar.
Printable View
ilerleyen zamanlarda video ve yeni fotolarıda ekleyecem :D
Hayırlı olsun karam Allah utandırmasın. Şöyle hızlı bir hondamız olsun artık.
hayırlı olsun canım keyifle gazlarsın artık
sağol kardeşim pazar eskişehirdeyim gibi görünüyo şu an bakalım ama belli olmaz
saolsın bilalcim artık senle başa cıkacak bi hondamız var aynı klasmanız bak kankaa :D :D
abicim emeklerin için sana cok teşekkür ediyorum allah razı olsun senden kendi araban gibi ugrastın ettin tekrardan teşekkür ediyorum sana gazlarız demek istedin herhalde :D :D :D
aman geç kalma erken gelll :D :D
Maşallah nokta olmuş gerçekten.B16B uykusunu kaçırır insanın, Allah nazarlardan saklasın :D
Hayırlı olsun şevki güle güle gazla:) Dragda görüşürüz inşallah:)
Gözün aydın kanka cok bekledin beklediğine değer umarım:) o değilde hondacı hondacıya bunu yapar mı be (TG):D:D
maşallah allah herşeyi gönlünüzce versin
fakat eklemek istedeğim birşey var öyle beyin egsoz hıdır filtre 200-210 oluyo diye düşünmeyin 185 hp yi fabrika zaten egsozdan filtresinden kapağındaki polishinden destekle bu beygiri alıyor filtre hıdır egsozla en az güç alınacak motorlardan birisidir b16b düzgün bi stage 2 egzantirik piston yazılımla 200-220 güç alın sonrada keyfini sürün
tekrardan maşallah swaplar çoğalsın :)
Güle güle, kazasız belasız kullan :)
beyin eksoz headers ve filtreye boşun a para verme şevkı arkafasımız guc alamassın demış parana yazık:)
hayırlı olsun allah utandırmasın bu senenin başındaydı galiba havelkanın önünden uzamasına şahit oldum fenaydı :D
maşallah araca
bu arada flash takılı olan jantların markasını bilen varmı? :)
teşekkür ederim kankalrn kralı bidenem :D :D kanka ben onu denk getircem valla isterse öz kardeşim olsun mahetcem :D :D
saolsın abi teşekkür ederim allah razı olsun...
kanka yorum yok error veriyorum su anda :D :D
saolsın teşekkür ederimm o havelkanın önünden sıkan bizim bi arkadaşdı oda si :D
teşekkür ederimm saolsın jantların marka modelini öğrenip pm atarım sana ;)
teşekkür ederim öncelikle saolsın ama şöle bişey var sonuçta honda motorlarından her türlü verim alabiliyosunki bu motorlarda headers yok biliyosundur? + zaten dediğin gibi olsaydı araçlar kat iptalsiz komple eksozlu headerslı beyinli filtreli cıkardı nyse biz yapalım olursa olur olmazsa olmaz
nasrettin hocanın dediği gibi ya tutarsa ;) :D :D
Şevko hayırlısı olsun sonunda yani sonunda :P bitsin işleri haber ver geliyom anladın sen :)