kocaman maşallah![]()
PRO STOCK GARAGE
maşallah güzel bir proje olmuş, senin kesene bereket erkutunda ellerine sağlık.
e0041 nickli arkadaş aslında doğru söylemiş, siz b16 dan alınacak güç kadar alacağınızı düşünüyorsunuz, oda zaten fabrika kapak işleyerek egzantrikle vs falan almış diyor gücü.
eğer hedefiniz 240-250 hp ler ise egzantrik headersla o güçlere ulaşamazsınız, hacim arttırmanız gerekir.
tekrardan maşallah.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
eywallah hacım cok saol teşekkür ederimmm :d
yakındır abi sesi canlıda duyarsın D:![]()
abi öncelikle teşekkür ederim hedefimizde 230 240 bg gibi bişeyler var tabiki doğru diyosun hacim arttırmadan almak zor ama ben aslında mümkün oldugu kadar yakıt takviyesi stage 3 egzant. skunk pro emme manifoltu gibi şeylerle yapmayı düşünüyorum tabiki erkut abi daha ii bilir sonuçta DOKTOR o![]()
teşekkür ederim tekrardan abi
![]()
10 gun ıcınde ankarada ısım var,bu sure ıcınde sesını duymazsam gelınce kendım gazlarım![]()
GÖKHAN
532 225 48 10
hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..
knka yalan rüzgarına dönen projeni sonunda görmüş olduk şüküren azından beklediğine fazlasıyla degmiş diyebilirim.... eskişehire gelince ilk beni gezdircen ona göre haaa...
![]()
Birtek seni takip ediyorum allah yolunu açık etsin,başarılar kardeşim,kazasız inş.
akşam ufak ayar yaptık birazdan video gelir 1-2-3 tey teyy![]()
RACE WERKS
Evett eve geç geldiğimden video da ne çıktıysa aynen aktarıyorumAyar işi tam bitmedi Erkut abi sende bir bak burak nasıl olmuş dedi aklımızda video yoktu hadi bi çıkıp sıkalım o aradada çekelim dedik öylesine
Kırbacı TDI Power (namı diğer dsg power
) vurdu bende tüm ayağımın altındaki kalabalık ve koltuğun pozisyonuna rağmen ufakda olsa çekebildim. Çok iyi olmasada ses çok net çok açık
12. sn de önümüze kamyon fırladı yoksa devamı pis gelicekti
Kendimce özetleyim vtec açışına hassssta oldum kendi arabamdan soğudum
Link:
B16B @ PISTON GARAGE - YouTube
Ahauh şevkiye bu gece uyku haram olur![]()
Merakla bekliyoruz özledik Sİ ımızı gelsin artık![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
çok fena kırbaçladım![]()
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)