[QUOTE=yaşar;5792083]Bakabilecek birileri olursa satabilirim :)
Valla yaşar abi şöyle söyleyeyim araca talibim tabiki anlaşırsak senden iyi olmasın gözüm gibi bakarım buna
Printable View
[QUOTE=yaşar;5792083]Bakabilecek birileri olursa satabilirim :)
Valla yaşar abi şöyle söyleyeyim araca talibim tabiki anlaşırsak senden iyi olmasın gözüm gibi bakarım buna
Torpidodak çatlaklık nazarlık olsun be selçuk kardeşim :)
Sağoalsın kardeşim :icon_tup:
[QUOTE=aslan;5792965]Ayrı ayrı herkeze teşekkür ederim :icon_tup:
Hay Maşallah, hastasıyım :)
vay buda temizmiş maşallah, aynı renk 14.000km de var bizim komşuda satmıyor :D
maşallah yaşar allah kaza bela vermesin.bomba gibi :)
Hey maşallah, tüpsüz ve öfkeli :)
ömer'im çokkkkk sağolasın .
komşunun telefon varmı ? :)
Alper aramızda kaç yaş var sen bana abi neden demiyorsun ? Bak olmuyor alınan falan oluyor :D :D
Sağoalsın alper :icon_tup:
Tüpsüz ve sakin :)
Yaşar abi günaydın canlı canlı görmek daha bir başka o 30 yıl öncesinin kokusunu hissetmek insanı uyutmuyormuş hakikaten
yaşar abim gene döktürmüş maşallah sabah sabah piskoloijm bozuldu cok güzel :)
harbi iyiymis masallahı var kazasız belasız
Yok Canım, bu kadar temiz olamaz :D şaka bir yana valla iyi korunmuş araba, sanki Fabrikadan yeni çıkmış.
maşallah bi an aklıma babamın 92de sıfır aldığı şahin geldi ne arabaydı be gece mavisi cms jantları sürekli full depo gezerdik bide şahinde yani :D bu arada fatura fiyatında ne yazıyor çok merak ettim ya biz eğer yanlış hatırlamıyosam o zamanın parası 59milyona almıştık hatta o zaman skoda forman ve favoritler yeni çıkmıştı babama bundan alalım demiştim favorit için 62milyon olduğu için tofaştan şaşmam demişti :D:D
Hey maşallah tertemiz :D
Araç gerçekten maşallah.Bugüne kadar kim ona iyi bakmışsa helal olsun.
Maşallah :)
Saygılar...
Biri girecek siteye yazacak,sahibi arkadaşımdı vs vs yazacak sonra ipliğimiz pazara çıkacak :D
Babanı az çok anlıyorum :icon_tup:
Fatura fiyatı 15.012.000 :)
Herkeze teşekkür ederim. :icon_tup:
masallah masallahh. :)