-
maşaaallah kazasız belasız binin jantta ki kırmızı çızıklar olmasa daha güzel olur :)
polonun siparişi 1 hafta sürdü gelmesi vs jetta da il dışındaydı yanıldım yazıldım era kiraladım deli kaçıyor gaza hafif dokunduğunda fırlayıp gidiyor ama gel gelelim ki zapt etmesi zor.direksiyon sertleşmiyor ve güvenlik donanımı çok az . era deneyimim ;)
-
bence kaliperler siyah olmalı.ayrıca maaşallah kazasız belasız.
-
@Kemal dostum zaten son msjimda 2 resim koydun kirmizi cizikleri bende istemiyorum.Onlara serit bulmam lazom bilen arkadaslar yardim ?
guvenlik olaraksa dedigin gibi cok guven vermiyor malesef :)
@senol
bende siyah dusunuorum.Tesekkurler
evet arkadaslar baska fikri olan?
-
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim. 2007 dizel de bende var. 128 küsür km.de
3 cm'lik yaylar eraları düşürmesede yol tutuşunu etkiliyor diye biliyorum. Doğruysa kullanılabilir aslında. Ayrıca ilk resimlerde kampanalar kırmızı duruyor. Kaliperleride kırmızı yapabilirsiniz.
-
-
Merhaba janttaki kırmızı şeritlerden kurtulduk.Aynaları gövde rengine boyattık
http://i46.tinypic.com/a9mk3m.jpg
Uygun olarak yay ne alınabilir fazla düşürmeyecek?Ayrıca american park yaptırayımmı sizce?
teşekkürler
-
güzel olmuş bu hali hayırlı olsun :) 3.5 cm işini görücektir marka olarak bütçene göre seçim yapabilirsin
-
Ufak tefek şeylerle aracının duruşunu değiştirebilirsin.Mesela far karartma olabilir, amerikan park, sislere xenon (gece kullanmamak şartıyla), aracın açık renk tavanı cam görünüm yapabilirsin, yay diyosun 10 numara, cam filmi olabilir falan filan işte...
-
Amerikan park kesinlikle yaptır. :) Maşallah.
-
Maşallah. Kazasız belasız kullanın.
-
klasik bir aile aracı maşallah :)