Masallah tadımlık olmus kazasız belasız .
Printable View
Masallah tadımlık olmus kazasız belasız .
Maşallah . Bence janttaki siyah bölümler biraz bozmuş ama yinede 10 numara duruyor :)
Teşekkür ederim Daha iyisi sizlerin olsun.. (:
Maşallah Kazasiz belasız :icon_tup:
Yorumlar için teşekkürler. güncel çekelim ufak tefek bişeyler daha yaptık son halini paylasalım.
Masallah. Jantlar arabaya hıc gıtmemıs .. :(Kazasız belasız
Jantları değiştiricem, Ac shnitzer yada BBS Koymayı düsünüyorum bakalım hangisini Düşürebilirsem :)
Bronz t37 de ıyı gıder dıye dusunuyorum :)
Güncelleyelimm.. Siyah göbek BBS Jant taktım aracıma 7 adet yeni foto eklendi..
Maşallah son hali güzel olmuş, keşke ön jantlar ofsetsiz olsaydı :)
maaşallah kardeşim. yakışıklı aracın.
Maşallah keşke 205/40 16 lastik tercih etseydiniz :)
Yorumlar için teşekkür ederim kardeslerim abilerim, Berkay arabam kaslı dursun istemiştim o yüzden önde arkada aynı ofset aldım ufak ofsetli koyunca önden kaslı durmuyor araba maasallah magara gibi camurluk arası var namussuzun :)
Gökhan abim çok teşekkür ederim yaptığın chip inanılmaz performans kattı arabaya 10.000 km'dir sıkıntısız chipli kullanıyorum arabayı, vallahi ne diyim helali hos olsun son kurusuna kadar verdigim ücret :)
Zorbey kardesim daha önce 225 45 17 lastik takmıstım arabaya konforum sıfıra inmişti, sehir içi kullanmak işkence gibiydi tangır tungur o yüzden bi daha tövbeliyim 55 yanagın altına inmem :D benim orjinal ebatım 205 55 16ydı gene 205 55 16 michelin primacy 3 lastik koydum arabamda spor yay oldugu halde hem konforum var hemde görüntüsü güzel kaslı duruyor jantlar :)
Yeni güncel fotolar eklenmiştir begenen begenmeyen herkese cok teşekkürler.
bbs yerine başka bi jant tercih etseydin keşke , maşallah aracına kazasız belasız
maşallah kanka eski hali daha iyiydi ama bu halide güzel kazasız belasız
Yorumlar için teşekkür ederim araca taktıgım 6. jant bu napim sıkıldıkça değiştiriyorum tabi 17 königlerin yerini tutmuyor hiç biri :)
Araca nedense hiç gitmemiş BBS , Daha büyük o çamurluk arasını kapatıcam spacerli aracı kaslı görüntü verecek bir jant gerek kesinlikle bbs sökülmeli allah kaza bela vermesin.