En az 5 defa konuya girip cikmisindir ne yazsam diye ama rodya soylemis soylencekleri, araban cok guzelde resimlerinde is yok, sadece arabayi gorsek iyiydi !
Printable View
En az 5 defa konuya girip cikmisindir ne yazsam diye ama rodya soylemis soylencekleri, araban cok guzelde resimlerinde is yok, sadece arabayi gorsek iyiydi !
yorum yapılması zorunlu değil sonuçta yapmayın rahat olun :)
bu konuda da geyik yapmazsak sevinirim ben hiç birinizin konusunda geyik yapmıyorum şahsen bi çoğunuzuda tanımıyorum şakam vs yok aynısını sizden beklerim
allah sahibine bagişlasın umutumm gule gule bin cuk cuk oturmus araba maşşallah
maşallah asu ya:icon_tup:
arabanın bir an önce APP plakaya kavuşması şart bence
Araç çok güzel olmuşa benziyor ama model cok ön planda kalmış çekimlerde,o araca fon degilde araç ona fon olmuş gibi, daha fazla daha sade fotograflarını görürüz umarım, güle güle kullanın
Maşallah kazasız belasız umut makina güzel.
maşallah çok iyi olmuş araba çekimlerde farklı emeğine sağlık
genelde arac fotolarinda hic insan profili kulanmiyoruz... amac arabayi gostermek mi yoksa ablayi oy birligyle bu gun ne giyseme gondermek mi ? zaten basligi gorunce dedim biseyler var burda ama ne :)
Maşallah ///ASU ya..
Umut maşallah araca önu böyle daha guzel olmus jantlar pek hos durmuyo sanki aracı gölgede bırakmıs daha can alıcı bir model ile değiştirilebilir.
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
mersinde görmüştüm 1 defa. çok güzel gerçekten. kazasız belasız binin.
ikiside iyi maşşallah
kazasız belasız
çok tşk ederim güzel yorumlarınız için
Maşallah ///ASU ya.. çok tatlı