hayırlı olsun, bir herkez imprezaya binecek :)
Printable View
hayırlı olsun, bir herkez imprezaya binecek :)
Kazasız belasız ve sorunsuz binmen dileğiyle...
Bende ilk imprezamı aldığımda çekincelerim vardı ya arıza yaparsa yada zor bulunan bir parçaya ihtiyacım olursa diye ama boşuna meraklanmışım impreza gt turbo düzgün binildiği sürece hiç masraf çıkartmayan bir araç,Gerakli genel kontrolleri sık sık yapar ve bakımlarda orjinal filtreler,kayışlar ve kaliteli tam sentetik bir yağ kullanırsan vede Sıfırdan kalkmak,Olduğun yerde sıfır çizmek gibi fantazilerin yoksa benim gibi istediğin kadar gazlar ve 4 senede sadece bir benzin pompası alırsın(rutin bakımlar hariç )
2.İmpreza turbomda komple 75 lik borular hks hi power son susturucu,walbro pompa,greddy boost saati ve Egt saati ve evc ile 1-1.2 bar civarı 1,5 sene bindim ve herhafta sonu gazladım en ufak bir sorun yaşamadım.
Bu anlattıklarımdaki tüm olumlu şeylerin seninde başına gelmesi dileğiyle...
TEKRAR HAYIRLI OLSUN...(İMPREZA İYİDİR CANDIR ÜZMEZ YERİ GELDİĞİNDE MAHÇUP ETMEZ)
Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz binmek nasip olsun
masallah guzel araba gule gule bın ,.
bu kasada benim çok hoşuma gidiyor iyi günlerde kullalanın inşallah
Kazasız belasız kullanın inş.
maşallah kazasız belasız sürüşler çok güzel araçç...
masallah kazasız belasız bınmek dılegıyle cok dırı duruyor...
wayy wayy araç eski aracımdır 3 sene flan oldu satalı eski plakası 34 blh 34 dü ben ıspartaya satmıştım ordan sana gecti demekki hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Hayırlı olsun aracınız,kazasız sorunsuz kullanmak kısmet olsun.Ufak tefek sorunlar miğde bulandırıyor tabi ama halledilmicek bişey değil
bizim burda var 1 tane sesi hiçte fena değil :) güle güle bin.
Masallah kazasiz belasiz hayirli olsun...
Araban rengiyle, duruşuyla çok güzel. Güle güle binersin inşallah.
Ayrıca herşeyi bu kadar net, bu kadar açık yazmanı da takdir ettim. Çünkü nice insanlar gördük, kusurlu olduğunu bilerek aldığı arabayı olur da birgün satarsam kötü bilinmesin diye TR'nin en temiz arabası diye tanıtan...
allah hayırlısıyla bindirmeyi nasip etsin allah bol kazançlar versin yeni makine sahibi olasın diye.kazasız belasız
maşallah hayallerine kavuşmak güzel bi duygu allah gönlüne göre vermiş kazadan beladan uzak tutsun inşallah..
Hayırlı olsun bol çuflamalar iyi günlerde kullan .
Araç gerçekten muhteşem kazasız belasız binin.Ayrıca subanurun en sevdiğim kasalarındandır.