Temiz araç almışsınız. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Maşallah.
Temiz araç almışsınız. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Maşallah.
Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.
instagram: harunsarikamis
Cesitli jant ve renk kombinasyonlari deneyecegim . Eve gittigimde resimleri atarim. Acelesi yok yardimci olabilirsen sevinirim .
Bu aralar sanssizlik var uzerimde. Once jantim catladi uzerindeki derin cizikleride bahane ederek hepsini degistirdim. . Otobanin ortasinda yolda kaldim lastigim gitti. Bugun yine lastik sorunu . Son 3 haftada 3 adet lastik degistirdim. Su an garajdayiz 1 hafta kadar cikamayacagiz .
Oglum cekicide bile guzel
![]()
gecmis olsun abi neden oluyor acaba alignment fln mi hatali?
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
geçmiş olsun abi.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Ilkinde jantimdaki ufak catlak lastigi yardi . Ikincisinde lastigin durumu cok iyi degildi. En azindan 6-7 ay idare etmesi gerekiyordu belkide daha fazla zaten pek araba kullanmiyorum ( sol arka ) . Bu seferki sag arka . En saglam lastigimdi. Sabah yaklasik 50mt gittim inik oldugunun farkina vardim. Geri dondum hava basip garaja gittim yanaklari parcalanmis dedi eleman. Heralde toplamda 100mt gittigim icin ama oncesinde o lastik nasil indi .
Su an garajda duruyor. Bu kadar ugrasmisken komple 19' a gececegim . Aklima yatacak jant takimi bakiniyorum. Denk gelirse alacagim ugrasmayacagim bir daha .
İgrenc yaratk negga lar plakami caldilar . Sabahtan beri ugrasiyorum polis raporlari, yeni plaka islemleri fln . O plaka biyerinize girsin kodumu zencileri .
![]()
bu jantlar da cok güzel
Maşallah araç çok iyi ön tampon ve jantlardan sonra çok daha iyi olacaktır.Bu fiyatlara sahip olmak çok güzel.
ilk sayfadaki ev sizin mi
birde ne iş yapıyorsunuztürkiyeden sonra öyle yerleri görünce ciddi ciddi gidesim geliyor bazen
aracınızada maşallah çok güzel duruyor![]()
ahahaheto negrolar neyin kafasini yasiyormus ilk defa duydum plaka hirsizligini
gecmis olsun....
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)