Hayirlisi olsun. Allah kaza bela vermesin
Printable View
Hayirlisi olsun. Allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun, bende çok seviyorum bu kasayı . Kazasız belasız .
çok güzel güle güle kullanın
Hayırlı olsun çakı gibi maşallah:)
Maşallah kazasız belasız... hayırlı olsun çok güzel duruyor
Mercedesin en erkek kasalarından biri,maşallah iyi günlerde kullanın ;)
double ' ın bi an once degısmesı lazım :P dusunursen elımde satılık war :D :)
hayırlı olsun tkrrdan :))
Hayırlı olsun :) Bide 320 olsaymış tadından yenmezmiş ama buda zevklidir :)
hayırlı ugurlu olsun yenı aracın.
arabayla ılgılı ızlenımlerımı aktarırmısın burada.
bende gecenlerde 2001 163 luk elegance alıyordum takasta anlasamadık. aslında bmw coupe alasım var ama 320 trıptonıkler hantal kalıyormus, buyuk motor alsam vergı,yakıt dezavantajları var.
mercedeste w210 kasa kullanıyoruz pederde var sanzumanı cok sert,ornegın cıvıcte vıtesı bosa atıp tekrar D ye cektıgımde vıtes gecısını hıssetmıyorsun, mercedeste cok fazla hıssettıyor.
Hayırlı olsun..
Kazasız belasız...
Çok teşekkür ederim. 320'de yakıtta çok zorlardı gibime geliyor hocam ya :)
Konfor ve performans olarak harika bir araç tabi bana göre Astra 1.3 Cdti'dan indikten sonra :) 192 HP olan modeli bu. Sürekli Mercedes kullanan bir abimden aldığım fikir ve çoğu kişi bana 192'liklerinden al diğerleri hantal kalıyor dediler. Şuan için hiçbir sıkıntı ve sorunum yok gayet konforlu, atik ve hoş bir araç. Gerçekten tavsiye ederim... Fiyat olarak ortalama 32.000 civarına temiz bozulmamış araçlar var. Birazda düşünce meselesi model yüksek olsun derseniz. Opel vb. sınıftaki araçlara binilebilir ama bir yanda 1999-2000 model Mercedes. Ben modelden dolayı sıkıntı yaşanır diye düşündüm ama bu saatten sonra değiştirirsem tekrardan Mercedes alacağıma eminim :)
Çok teşekkür ederim sağolun.
Astra dan sonra uzay mekiği gibi gelmiştir :)
Vay vayy :D
maşallah kazasız belasız çok çekici duruyor