En güzel C segmenti araç golf 4 kim ne derse desin.Yerini doldurcak araç çıkmadı.Tank gibi heryeri içi dışı , çok sağlam ve kaliteli bir araç.Kazasız Belasız inşallah.
Printable View
En güzel C segmenti araç golf 4 kim ne derse desin.Yerini doldurcak araç çıkmadı.Tank gibi heryeri içi dışı , çok sağlam ve kaliteli bir araç.Kazasız Belasız inşallah.
aracı gecen eylül ayında otobanda gormustum ve incelemiştim arkadaki 4 motion yazısı cok urkutucu cok değerli bir araca sahip olmussunuz kazasız belasız ;)
Maşallah :) Gerçekten çok değerli bir araç.4 motion en güçlü pd motorlardan biriyle birleştirilmiş kıskanmadım desem yalan olur.Allah kaza bela vermesin,amca haklı ona iyi bakın. :)
muhteşem ya böyle güzellerinden nadide kaldı harika görünüyor,gerçekten değeri bilinicek bir araba kazasız belasız sürüşler...
Süper bi kombinasyon 1,9 tdi ve 4 motion bayıldım
herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar, cümlemize kazasız belasız
herkese hayırlı cumalar olsun arkadaslar arac suan satılık tır bilginize özel msj atabilirsiniz.
Maaşallah Şerooo :D:D
Temiz düzgün bi cooper S le takas edebilirim.
ya arkadaş araba tamam eyvallah çok güzel, çok rahat, güvenlik 5 yıldız. ama benim aradığım bunlar değilki :D dün akşam eve giderken otobanda azcık dokundum deli gibi dönüyo ibre ama zevk yok :D alıştık polyester koltuklu saxo/106 ya bu çok class geliyor :D