Teşekkürler.
Yukardaki parça tamponun kendisi. Lipde tampona tutturuldu. Teşekkürler.
Amin cümlemize Teşekkürler.
Teşekkürler. Eğer böyle bi düşünceniz var ise hiç zaman kaybetmeyin direk uygulamaya koyun derim :)
Teşekküler.
Printable View
Teşekkürler.
Yukardaki parça tamponun kendisi. Lipde tampona tutturuldu. Teşekkürler.
Amin cümlemize Teşekkürler.
Teşekkürler. Eğer böyle bi düşünceniz var ise hiç zaman kaybetmeyin direk uygulamaya koyun derim :)
Teşekküler.
maşallah kazasız cezasız günlerde kullanman dileğiyle.
maşallah kazasız belasız
ilk plakalık olmamış diyecektim ki çıkartmışsınız, şimdide lip biraz kaba gibi geldi. allah kazasız binmeyi nasip etsin, maşallah
orj jantlar çok daha iyi durmuş maşallah aracınızaç
masallah guzel arac.. bende ev alma durumu yuzunden arabayı satarsam boyle bısey alıcam kanıma gırıyosunuz :)
Teşekkürler. Aslında uydurma degil de daha orjinal bi lip düşünüyorum ama uygun bulamıyorum. Bulana kadar bununla idare edicez mecburen.
Teşekküler. Ama tekrardan BBS'lere geri dönüş yaptık.
Teşekkürler. Eğer temiz,orjinal bi araç bulursanız düşünmeyin alın :)
maşşallah yanlış olmasın bu haftaydı galiba kumyalı opettin oralarda yürürken yanımda geçdi çok temiz bir araç canlı dahada bi gzl duruyo allah kaza bela vermesin
Kartpostal gibi arac. Aem plakalik ve xenon sis iptal edilirse cok daha yakisik kalicaktir.
On numara, Maşallahı var.
Teşekkürler. Doğrudur genelde çarşılarda çok görülür :)
Teşekkürler. Aem plakalık uzun zamandır yok zaten. Ama xenon sislerden malesef vazgecemem. Farlardaki karartmadan dolayı o sisler çok işime yarıyor :)
Teşekkürler.
Maşallah güzel araç bende de beyaz 96 520 var kasa düzgün baya Allah kaza bela vermesin. Bu arada araçta yaymı var yoksa ısıtma kesme gibi bi işlemmi?
Konfor konusunda bi sıkıntı varmı sürtme vuruntu gibi
maaşallah kazasız belasız