bizim de artık sarı sis lambalarımız var (+10 hp dumansız rolanti sinirli :D:D:D)
ön tampon port deliği kapatılıp boyanmak üzere boyaya gitti incik boncuk devam ediyoruz.
Printable View
bizim de artık sarı sis lambalarımız var (+10 hp dumansız rolanti sinirli :D:D:D)
ön tampon port deliği kapatılıp boyanmak üzere boyaya gitti incik boncuk devam ediyoruz.
maşallah çok güzel proje :D
filtre neydi senin? aşağıya iniyo mu?
Ya faruk iki uc fotograf ekle suraya da konu senlensin biraz (:
Oyle sadece anlatmakla olmuyor (:
tamam o zaman o da yapıcaz ona kankacım, farı da delelim la cıkma bi far al yada eski püskü var mı eş dostta
hahah kanka tamam far delmeyiz ama oda yapılcak baska seceneğin yok sen cıkarsana su arabayı bırak bi haftasonu bana ertesi gün gel al hahah:D:D
atmoş ferit ne ya :D
hadi bakalım :D :D
elleşme boş ver :D
iş olsun torba dolsun iki haftadır yogunluktan bi tek vida bile sıkmadık anasını satayım bee
Egzantrik ne zaman alıyon hadi seni bekliyorum :D
Canin saolsun ibizayı satim para hesabnda :D jun stage 3 olsun :D
blok toplanmadan önceki bi fotosuydu gömlek yuvaları açılmış montaja hazır hali
by Lider Rektifiye Hacı Abi :)
http://i45.tinypic.com/33uslmo.jpg
amin kardeşim allah razı olsun
www.ha bitti ha bitecek .com
vi tek a ca cak
Hayırlı olsun allah utandırmasın
artık kısmetse allahın izni ile bu hafta bitiricem bu da montajdan son foto olsun bundan sonra marş rodaj ve rolling videolarını eklerim inşallah :)
http://i46.tinypic.com/vsfbja.jpg
[QUOTE=__FrK__;5941411]artık kısmetse allahın izni ile bu hafta bitiricem bu da montajdan son foto olsun bundan sonra marş rodaj ve rolling videolarını eklerim inşallah :)
Maşallah merakla bekliyoruz
merakla bekliyorum hacı abi Allah gönlüne göre versin :)
ben hazırım kanka hadi ne zaman deniyoz benim oğlan senin kızı istiyom diye tutturdu hauahuah :D
Aracın bitmiş halini en çok ben görmek isterim eski aracımdı çünkü çok severek binmiştim yeri ayrı bende :)
ne durumda yavru kanka?
sana zamanında cıkar dedim dedim çıkarmadın bak şimdi noldu hahahhaha:D rodajı bitirmiştim coktaan şimdi rodajı bitircem diye 3 ay beklicen ahuahua :D