sağolun arkadaşlar evime bi kavuşabilsem ekliycem fotolarını akşam :D
Printable View
sağolun arkadaşlar evime bi kavuşabilsem ekliycem fotolarını akşam :D
araba çok tatlı duruyor kazasız belasız inş.
kazasız belasız çok güzel duruo
maşallah cidden cok hos arac...amerikan sinyalleri(tamponsuz bi sekilde) bulabilcegim bi yer warmı?
Kusursuz bir e36 maşallah.Bencede ön böbrekler siyah olsa ön cam filmiyle ve cıtalarla uyumlu olurdu.BAsıklığı super..
maşallah çok güzel duruyo hem beyaz hem alçak.
gerçekten güzel ve temiz görünüo piyasadaki turşulardan kendini bariz belli edio kazasız belasız.Bu jantların kimisinde motorsport yazıo orta kısımda bu replika olanı mı yoksa orjinal mi merak ettim.Krom olursa guzel olur die düşünüorum.Böbrekler siyah olmalı :)
motorsportlar yazılı ve yazısız olarak 2 çeşit 95 öncesi ve 95 sonrası olarak değişikler yazısızlar 95 sonrası göbeğinin kenarında ///M amblemi olur yazılı olanlardada bu amblem olmaz benimkiler ayrıca arkaları geniş ofsetli olanlardan bu arada tekrar teşekkür ederim herkese :)
oh basıkmış :D maşallah ..
Kazasız belasız güzel araç maşallah. Bu araba yürüyormu yaa :D Biraz daha yere yaklaştırmışsın sanki hayırlısı olsun Onur.
saol eraycım yürüyo bi sıkıntı yok altını vurmuyo bile hiçbiyere seninki çok yüksekmiş gibi konuşuyosun bu arada :D satılmazsa eğer yaza kadar d2 coilover şart 10 cm falan basarım ozaman :D
čok čok kusel..meašaallah kazasiz belasiz eger bi aciliyeti yoksa satma:D ben olsam kiyamam:D
kazasız belasız polissiz :)
erel ama çok yaklaşmışım baksana olucak okadar olm :) bizimki kozmetik güzeli gelmez öyle rollere falan :D izlemeye gidiyorum sadece arkadaşlarla :) çok sağolun teşekkürler arkadaşlar bende satmaya kıyamıyorum aceleside yok gerçi ama satıp 1 yıl bekleyip tayyar almak istiyorum artık istiyorum onu yani :D
motorunun sesine bitiyorum... kazasız belasız kullan inşallah, gerçekten güzelmiş..
kazasız belasız kullan maşallah
cok guzel duruyor her halıyle kazasız belasız bınmen dılegıyle
çok sağolun teşekkürler arkadaşlar filtre egzoz gibi şeyler olmamasına rağmen 6 silindirin sesi gerçekten baştan çıkarıcı olabiliyo :)