saolun vida çakmaya devam:D
Printable View
saolun vida çakmaya devam:D
Maşallah allah kaza bela vermesin bende bu rengi çok düşünmüştüm sonra moonrock a kararverdim mavi çok çok canli olmuş
arka tamponu nerden buldun başka varsa bitanede ben almak istiyorum ankarada bulamadim
Benim aracin sol stop boşta duruyo düşünürsen satabilirim yada sen sağ stopu satarsan alabilirim
fotoyu görünce direk ohaaa dedim :eek: (kusura bakmayın :D)
harika gözüküyo ne zman biticek ? :D
rengi durusu mukemmel. kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle.
Jantlar çok yakışmış , renk bir o kadar güzel :) bol bol gezinirsin artık beyaw
Off offf. Muhteşem olmuş abi be. :D
çok iyi olmuş. maşallah
ip gibi maşallah
çok sağolun beyler...:)
ekonomik powaaaaaaaaaaaa :)
lpg mod 10 ramo :)
Valla zevkli adammışsın :) Çok güzel olmuş. Maşallah.
teşekkürler ...sadelik iyidir...)
maşallah çok yakışıklı olmuş :)
hayırlısı olsun,sol stopta orijinaliyle değiştimi tam olur.maşallah
ulen elıne gecen arabaları 10 numara yapıyorsun cokmu arastrıp yapıyorsun yoksa hayal dunyanmı cok genıs onu anlamıs deyılım genelde tasarımcıların %99 madde kullanır ama sen bunuda kullanmıyorsun hangı kafayla tasarlıyorsun anlamıs deyılım :D
masallah...gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
naşallah çok iyi olmuş
maşallah ellerinize sağlık bu ara mavi tonlara takıldım bende,
sarıdan bir vazgeçirebilirsem, sedan araçta sarı pek uygun olamayacak gibi geliyor
mavi yap mavi..:D sağolun beyler.......
Maaşallah Allah kaza bela vermesin hastayım bu ef kasalara... Bu arada aracı satmayı düşünürmüsün =)))
maşallah kazasız belasız çok guzel olmus ya jant lastıklar kac ebatlarında
Söze gerek yok bence. Maşallah
abi maşallah süper olmuş...
Maşallah çok iyi olmuş Allah kaza bela vermesin.
EF Vtec Kanat noktayı koymuş bravo gerçekten çok keyifli böyle ef ler görmek.Ön yüzünü EE9 a çevirebilme ihtimalin olsa çok mükemmel olurdu yada sadece ön tamponu bulup tamponlarıda gövde rengine çevirirsen çok alımlı olur bence.
http://desmond.imageshack.us/Himg703...pg&res=landing
maşallah güzellikler yolunda ilerliyor
ilk aracım ef kasaydı çok zevklı bır arac...sende gene yaptın yapacagını masallah... :)
Masallah cok güzel
maşallah Allah kaza bela vermesin çok iyi duruyor aracınız. arasıra görüyorum karşılaşıyoruz bi ara yüzyüze görüşmek tanışmak isterim :icon_tup:
abi maşallah.
tarzın 10 numara.