videodaki araç benim aracım valla ses olarak hiç alışamamıştım bu egzoza çok tok ötüyordu satıp hks aldım o çok çok daha iyiydi ama arkadaşın egzozuda çok güzel ötüyor markası nedir???
Printable View
yakın arkadaşımda var çok keyifli konforlu ve şaşırtıcı giden bir araç allah kaza bela vermesin
ilk susturucum tok sesliydi bi süre sonra uğuldamasınu çekemedim.ottodan bi arkadaşım ses alamadı diye otto niyeyse aklıma gelmedi sonra:S
bi gün fırsat olursa ara gazdaki sıkmalarıda çeker koyarım :D
biz bunu silencirlı diye hmn aldık taktık bi arkadaşımda çok güzel ses almıştı 150 tl lik bişeydi bi yerde 110 a bulduk aldık taktık my racing diye bi marka:D
teşekkür ederim sağolun cümlemize.
Oldum olası severim.. :) Maşallah Allah kaza bela vermesin.. Ah ahh.. Eski c4'ümü özledim.. Açeydim gollarımı getme deyeydim.. Getmez idi o vakid.. :(
samsunda böyle güzel araçlar görmek sevindirici.güzel günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle ;)
Leon kitapçığı güzelmiş bu arada :D Maşallah sesi güzel :) shopladığınız gibi boyatırsanız on numara olur birde basıldımı tadından yenmez :)
Maşallah kazasız belasız , gözüm alışamadı bir türlü bunlara :)
güzel araba,maşallah kazasız belasız kullanın..jantları hoşuma gitti çok
maşallah çok temiz duruyor araç =) sık sık samsuna gidip geliyorum dikkatimi çekti genel bi c4 vts sevgisi var orda :D 3-4 farklı araç gördüm bir günde.
bir arkadaşımda 1.6 Dizeli var.Valla c4 üstüne yol tutuş görmedim diyebilirim.Yol tutuşu beni kendisine hasta etmişti.VTS nasıldır artık.
5 cm yay taktık ama tabi coil kadar basmadı:)
teşekkürler.biraz göz önünde olması lazım yoksa ilk başlarda bnde fazlasıyla alışamamıştım.
tşekkür ederim sağolun:)
evet sanırım bi gri vts dahavar gördüğüm kadarıyla 3 tanede vtr var
sert süspansiyonlar konfordan biraz ödün veriyor ama bitik lastiklerimle yoldan çıkarmadı beni Allah a şükür
videoyu izlerken dedim kendi kendime " ne kadar da Samsun'a benziyor atakum civari" gibi dedim , araç samsundaymış meğersem :D
kazasız belasız
alıntı yaptığım sırada atlamışım genelde beğenmiyolar ama :( tşk ederim sağolun:)
evet vidyoda da samsun lafını geçirdik atakumun ne kadar güzel olduğu bilinsindiye:)
alışmışız artık görmeye de videodan izleyince havanın güzelliğiyle çok hoş çıkmış atakum