Teşekkürler Hasancım. Ben bu araçtan ayrılamıyorum o yüzden aynen devam :) Yeni forumada bekliyorum seni.:heyoo:
Printable View
Maşallah Allah kaza bela vermesin güzel araban var :) ama ben toroslara pek ısınamıyorum zamanında ufakken bisikletimle bitanesinin altında kaldığım için :D :D neyse şaka bi yana elinde dahada güzelleşicek eminim ben :D
Teşekkürler :D
hay maşşallah biblo gibi..
Temizliğine hayran kaldım bende kocaman maşallah :)
hey gidi toros heyy..
emeginize zaglik ve masallah araciniza.
butun coocuklugum toros ile gecti. sadece benim bildigim 5 toros kullandik 88den 2001 e kadar.
ilk torosun direksiyonuna gecmis ve butun herseyi onunla ogrenmistim.
muratın güzel projeleri vardır. 12 kulubunden takip ederim projelerini bazıları olmadı bazıları çok güzel oldu v.s. Kendi kendine bişeyler tasarlayıp uygulama çabası çok güzel kılıyor. kazasız belasız kullanmaya devam edersin inşallah :)
su pıyasadakı araclardan dahada saglam bır arac guvenlık bakımından demıyrm resmen tas gıbı araba bızım memlekette herköşede bundan var adamalr tarla tarla dag bayır gezıyor tas gıbı 8o lı yıllarda bızde vardı masallah yaptıgınız eklemelerde super:)
maşallah güzel ve sıradışı olmuş :)
Arda burda da karşılaşmak güzel :) Daha farklı projelerimizde olur kesin.Hepbirlikte ugraşır birşeyler yapmaya çalışırız.Sagol :)
Herkese teşekkürler. :heyoo:
Maaşallah.Bir ara ben de dedeminkisini eklerim sıfır çizik :D garajda kapalı duruyor garaj da tutmak için almış :D
Araba kullanmayı ilk ögrendıgım araç.. O zamanlar o 30 cm lık vıtes kolu cok tuhafta gelsede :D:D candır desek yerıdır herhalde
edit : masallah araca bu arada