Araç şu an Batman-Gerçüş'te.Haftasonu vakit olursa geliyorum Batman'a.Ama nefret etmeye başladim Batman trafiğinden bu gün ki olaydan sonra.Çok acil işim olmadıktan sonra gitmem artık.Ön tamponuma sürtüp kaçmış biri bugün.
Printable View
Benimde 4 sene zorunlu hizmetim var.Bu atamada öyle bir metin eklediler bize.Bakalım alışıyoruz yavaş yavaş artık.KPDS için bi Diyarbakır yapacam gibi.Biraz da oranın trafiğini görelim :D
ben doğuda bütün illere gittim imkan şartlar acısında diyarbakır iyidir...tavsiye ederim
Maşallah, çok güzel. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
maşallah
rotalar yakışmış
http://f1204.hizliresim.com/w/x/51n2y.jpg
bu çamurluklardan bulabilirmiyiz acaba
Yanliz cok hosuma gitti bee :D Allah nazardan saklasin 10 numara masallah :)
abi muhteşem bir araç sankı yurt dışındaki araçlar gibi showluk olmuş çok guzel emegine saglık bu şekilde olan Sİ leri görmek ben çok sevındıryor...
maşallah mermi gibi :)
Maşallah kazasız belasız ;)
si ye massallahh on uzernden on farklı bıseyler yapmak sart sıradısıı yakısan sseyler olmus kazasız belasız ınsallhh .........
şampiyon makina yakıyor adeta sende tam kas yıgını olmuşsun ikinizde yaza hazır kocaman maşallah kazasız belasız abicigim
maşallah osman, güzel çalışma oldu, harika kareler yakalamışız..
maşallah gayet güzel duruyor arkadaşların dediği gibi yurtdışındakı araçlar gibi olmuş :)
öncelıkle maşallah arac baya bı gergın=)gozume carpan eksıklıkler var sıze bır recete yazım=)
paçalık
spoon ayna
on ve arkayı guzel sekılde basmak lazım
on jdm farda ıster guzel gorunus ıcın
tekrar koca masallah red esayımıza...
Maşallah kazasız belasız...
harika olmus kazasız belasız sürüşler diliyorum ;)
Maşallah kazasız belasız...
harika olmus kazasız belasız sürüşler diliyorum
teşekkürler arkadaşlar...
Allah nazarlardan saklasın..
maşallah cok güzel bakmışsınız aracınıza plakalar olmazsa yurt dışı fotoları derdim kesin okadar temiz.:icon_tup:
yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar
pufffff canavar canavarrr
kazasız belasız mahsallah
Masallah..
Kırmızı candır:) Kazasız belasız..
Maşallah çok iyi..güle güle binin..