masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Printable View
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
İlk mesajım sana kısmetmış güle güle kullanın rahmetli dedem'de 2000 model makyajlısı vardı fıstık yeşili renginde :) çok kullandım onu tam pire gibi arabaydı :D küçük gözüksede ön koltukları çok geniştir bu araçların kullanımı çok zevklidir vede çok sağlam arabalardır bu marutiler kazasız belasız kullanman dileğiyle :)
maşallah çok sevimli bi açık hava flitresi veya egzoz yapsanız çok güzel olur :D
ne kadarda datlı bi okdar farklı:):D masallah:)
maşallah hayırlı olsun çok sevimli şirin :D
hey gidi yadigar kazasız bealsız
yanlış bilmiyorsam 3 silindir bunlar.. o yüzden porsche gibi motor sesi var :) aslında çok sevdiğim bi arabadır güle güle kullan :)
Çok kullanışlı ve kolay kullanımlı otomobiller bence süper tercih.
Büyük şehirlerde yüzbinllerce euro luk koskoca arabalardandan çok daha fazla iş göreceği kesin.
Yere basma... Eksoz takma... Sessiz ve komforlu kullanmaya devam et bence... Modifiye denilen şey 2HP güç ve 2 kişi fazladan baksın diye eziyet çekip, trafikte hem ses yüzünden hem de ağır ağır gidip arkada biriken millete ızdırap olmak değil.
boncuk boncuk :)
Masallah çok şirin bir araç
maşallah kazasız belasız zamanla istediğiniz gibi yaparsınız inş.. :)
Maşallah. Hayırlı olsun. Kazasız belasız.
Çok şirin Maşallah :)
Valla tam boncuk ya maşallah kazasız belasız :)
çok teşekkür ederim sağolun.
kullanışlılık açısından gerçekten çok işimi görüyor heryere giriyor her yere sığıyor heryerden geçiyor :D ekonomik olmasıda cabası.
mofifikasyon olarak zaten extrem şeyler düşünmüyorum zaten parçada yok hali hazırda farklı bişey istesem. özel yapılması lazım o iş içinde ayırıcak çok fazla zamanım ve param yok. aklımda bir iki güzel şey yok değil 13 jant bir iki yerin boyanması bir iki konforu arttırmaya yönelik uygulama ama abartılı düşüncelerim yok yere basayım egsozu değiştireyim ses çıkarıyım vs :) ama 3-5 hp güçlü olursada kullanım açısından daha rahat ve eğlenceli olucaktır onunda araştırmasını yapmıyor değilim. yorumunuz ve öneriniz için teşekkür ederim.
evet 800cc 3 silindir 6 subablı karbüratörlü. sesi biraz tok çıkmıyo değil gerçi genel bi bakım lazım ama yinede sesini seviyorum. motor kodu f8b. pakistan için üretilen versiyonlarında (suzuki mehran) 4 subablı kapak mevcut. hindistandaki yeni versiyonlarında ise enjeksiyonlu motor kullanılıyor. ayrıca aynı motor bloğunu kullanan bir ik model daha var farklı üst kapak ve şanzıman kombinasyonuna sahip (5 ileri).
maşallah çok güzel duruyor tam boncuk. benimde hep aklımda olan bi araba işe gidip gelmek için günlük 20 25 km filan kullanmak için ama masraf durumuna gelince hiçbir bilgim yok yoksa 94 model olanlar yani sendeki kasasını 3 3,5 a bile bulabiliyosun yani herzaman bi kararsızlık :)
çok tatlı duruyor maşallah be
kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah
Maşallah çok beğendiğim bi araçtır kolay kolay arıza yapmaz iyi bi araçtır
maşallah çok şirin? kaç kg?
hergün kozyatağından etilere gidip geliyorum ki uzun yola gitmişliğim var (İstanbul-Mersin-İstanbul) çok rahat bir araç. çok masrafı olan bi araç değil ama dikkat edilmesi gereken noktaları var. onun dışında parçası çok pahalı olan bi araç değil ve şimdiye kadar arayıpta bulamadığım parça yok. en son fiyatları bilemiyorum ben 4850 ye aldım 3-3,5 arası olanların altından ne çıkıcağını pek bilmiyorum iyi kontrol ettirmek lazım.
teşekker ederim. evet genel olarak sağlam araç ama bir iki zayıf noktası var ama ustasını bulursan onlada ortadan kalkıyo.
650 boş ağırlık :D
uzun zaman oldu. bu zaman zarfında Road Runner la çok şey yaptık yeri geldi yenilendik yeri geldi değiştik yeri geldi eğlendik. motorumuz elden geçti sorunlu 4. vites dişlimiz yapıldı mekanik problemlerimiz halledildi. artık yağ yakmıyoruz su eksiltmiyoruz ve daha az yakıyoruz. aldığım günden beri severek bir kere olsun öflemeden kullandım bir gün üzmedi. kendisine aşığım biricik oğlum benim =))
http://imageshack.us/a/img842/2638/5...7879383058.jpg
mustang :) aboo neyse ilk aracın tadı başkadır özeni başkadır hayırlı olsun
fotolar güzel sondan bi öncekini ayrı beğendim :)
maşallah aracınıza.
manzara resmi çok hoşuma gitti :D
allah kaza bela göstermesin ...
resimler süper:) güle güle kullanın :D
Arabasina asik insan ornegi :) masallah
süper ya çok şirin valla fotolarda öyle maşallah :)
herkese teşekkürler iyi dilekleri için =))
böyle arabaların değerinibilenlerin olması çok güzel, severim böyle küçük şirin araçları, maşallah umarım üzmemeye devam ederde sizde onu bırakmazsınız :)
maşallah seviyorum bu suzukileri kazasız belasız
maşallah çok güzel bende düşünüyorum aslında yeni ehliyet aldığım dönem için :D ama sığarmıyım birde Maruti ile alto arasında ne fark var ekonomi için hangi motoru önerirsiniz kaç vites bijon aralıkları kaç jant almak istersek felan
Fotoğraflar çok güzel özellikle Ferrari'li olan :)
Fotoğraflar çok harika :) Boğaz manzaralı olan nerde çekildi ?
kazasız belasız maaşallah :) tebessüm ederek baktım resimlere :)
hisli ve birazda hassas araçtır diyim. o an ne yapıosa ne varsa yolda sana hissettirir. kullanması çok zevkli alışında başka araçlar aşırı büyük ve garip geliyor :D
alto orj japon üretimidir maruti hindistan. mekanik olarak aralarında hiç bir fark yoktur hatta bazı alto modellerinde arkalarda makas vardır ayrıca altolarda otomatik vites seçeneği vardır(2 ileri 1 geri). onun dışında görsel olarak iç ve dışta değişiklikler var. 4. fotoğraftaki 90 model altodur. altolarda farlar panjur vs farklıdır iç mekanda da arka koltuk iki parçalı bazılarında vites kolu çerçevesinde plastik aksam bazılarında direksiyok yükseklik ayarı bulunur. içi dışardan gözüktüğünden rahattır. benim arka koltuğa ortalama 70 kiloluk 170 civarı 3 adam çok sıkışmadan oturabiliyor.
motor olarak seçeneğin yok 3 silindir 6 subab 800cc karbüratörlü motor ve 4 ileri şanzıman var. şehir içi kışın 5-6 (jikle kullanımı) yazın trafiğin durumuna göre 4-5 uzun yolda 4 litre tüketimim var.
jant olarak üzerindekiler 145/70 R12 dir. ancak 13 takabilirsin ve maksimum taban genişliğinde 165 olabilir ama o bile sorun yaratıcaktır tekerlek yuvaları küçük özellikle arkada. çok araştırdım 13 takarsan maksimum yanak yüksekliğinin 55 olması lazım ama çok çok kısıtlı bi yelpazen oluyo o zaman.
onun dışında ilk başta garip gelen (iyi anlamda) başarılı bir yol tutuşu vardır. anadoludan avrupaya geçerken 2. köprü çıkışında etilere dönen geniş bir u viraj vardır bilenler bilir orayı 4 vites 80-90 la girip savrulmadan belki 5-10 santim 4 lastikten kayarak 60-70 le çıkıyo kerata.
son olarak japonyada suzuki alto hindistanda 800 pakistanda da mehran adıyla üretilmiştir bu kasa. 2000-2001 modeleri türkiyede mevcut olup benimki ile arasında sadece görsel fark vardır. ayrıca 2013 model olarak klima+lpg opsiyonu ile enjeksiyonlu ve 5 ileri şanzımanla hindistanda hala üretilmektedir.
o köşe başı enteresan camarosu gtr jaguarı porsche orda sırayla durur öyle tehlikeye açık :D ben oğlumu mümkünse eğer otopark dışına park etmem adamlar köşe başına bırakıyor :D
adile sultan sarayının o tarafta kavacık köprüsünden girip çengelköye inerken kandilliyi geçtikten sonra.
Masallah, Run Forrest run :D
Çok tatlı be manzara ve tavla resimleri çok güzeller yüzümü güldürdü :) Maşallah, Allah kaza bela vermesin.
maşallah çok bende babamdan üniversite hediyesi olarak istiyorum kazandığımda zorla aldırtıcam :D ama bana piyasası biraz yüksek geldi ben 1-2 bin lira falan zannediyordum 7000 e kadar çıkıyor fiyatları o paralara broadwayler falan var sen ne kadara aldın abi acaba ?