Çok güzel ağız tadı ile kullanın inşallah :)
Printable View
Çok güzel ağız tadı ile kullanın inşallah :)
jantlar bi ince gunmetal olursa kusursuz olcak
Maşallah....
Çok güzel kazasız belasız..
güzel araç bende çok beğeniyorum maşallah bende vectra varken odakda bir tane vardı cabrio açma motoru arıza yapmış epeyde tuzlu bir şeydi motorun fiyatı almayandan onu bekliyorlardı aklında olsun fazla açıp kapayıp oynama o araçdaki en güzel özellik kumandadan yani anahtardanda aracın tavanını açıp kapıyabilme.. :) tekrar hayırlı olsun .
Ustsuzleri severim.guzel araç :)
Çok güzel maşallah :)
teşekkür ederim :) 307 di üzülmesin die degiştirmeyim dedim :)hatırlattıgın için saol
teşekkür ederim aldım bakalım şimdlik memnunum :) Ben TT coupelere bakıodum ama arkadası cok dar oldugu için vazgectim arkadaşın için sorun yoksa güzel tercih kazasız belasız..
teşekkür ederim :) evet ikisi bi arada ama gezerken gazlanılmıyor lanet bi esp sistemi var 3 vitese kadar kanser sebebi :)
teşekkür ederim :)evet kaliperler benimde kafamı kurcalıyor en yakın zamanda onları aradan cıkartıcam hatırlatma için saol :)
teşekkür ederim kardeşim..evet işyerim 9 eylülün orda aracta sürekli oralarda duruyor..senin aracın nedir selam vermeyi unutmayım :)
Teşekkürler..aslında alcatsam iyi olucak 307 cc im yerledeydi cok sıkıntılıydı ama keyifliydi bu yeni die kıyamıorum ama ilerliyen zaman ne gösterir bilemem :)
teşşekür ederim evet bi grup iyi olabilir araca yabancıyım cogu konuda sizin deneyimleriniz herkezin işine yarıcaktır..mesela su esp sistemi cok can sıkıcı ilk olarak bana bu konuda yardımcı olun abi ya deli ediyor beni 3 vitese kadar sacmalıyor..ızgara konusuda aklımda temizlik bakım vs işlerini hallettim sıra onlara geldi güncel fotolarda yakında gelir..önerin için teşekkürler :)
Cok saolun cümlemize kazasız belasız :)
Valla nasıl bir renktir onu bile bilmiyorum :) öneri için teşekkürler
evet öle oldugunu duydum ama ben 307 de hiç problem yasamadım bakımlarını filan zamanında yaptırdım yagladım filan bu bide yeni oldugundan sorun olmucagını düşünüyorum..Tabi insallah bişi olmaz :)
:))Teşekkür ederim cabrio degişik bi olay gercekten :)
Cok saolun sizlerede maşallah :)
Arkadaşlar tüm iyi kötü yorumlar için teşekkür ederim...Hepinize kazasız belasız :)
IDS + olması lazım Eğer ESP yi tamamen kapatmak istiyorsan 5 sn civarı sport tuşuna basılı tut.
ıds yok turbolarda dıye bılıyorum turbosuzlarda sport tusu var ıds onlarda var bıldıgım kadarıyla hıcbır turboda gormedım ben 2.0 lerı bılemıyorum yalnız :)
gtc lerde varda twıntoplarda yok dıye bılıyorum arkadasım 2010 modelını aldı twıntopun yok onda cogu ılanlara baktım onlardada yok o yuzden dedım :) gtclerın hepsınde var :D
entersan IDS+ olmazsa olmaz bi özellik bence . Vardır yaw sana denk gelmemiştir belki :)
Maşallah, güle güle kullanın. Cabrio araç almayı düşünüyorum, merak ettiğim 307 cc ile astra tt arasında ne gibi farklılıklar var motor performansı dışında? Yol tutuş, konfor hissi, iç mekan kalitesi,genişliği vs. yönlerden.
Araç kendini zaten gösteriyor MAŞALLAH dışına başka bişey yapmanıza hiç gerek yok motorunu bi ince yaparsanız tammdır..
güzel maşallah.
Masallah kazasiz belasiz sürüsler :)