masallah mehmet abi ENZ sti'dan sonra güzel bir seçim oldu . en son okula dönüş gecesi atasehirde görmüstüm 41 defa masallahh :)
Printable View
masallah mehmet abi ENZ sti'dan sonra güzel bir seçim oldu . en son okula dönüş gecesi atasehirde görmüstüm 41 defa masallahh :)
konuyu yeni gördüm,maşallah 41 kere çok özel bir araç cidden,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin çok güzel araç
maaşallah çok güzel ve Tr'de nadide bir araç.
Sormak istediğim aracı; standart olarak m biniyorsunuz_? motorda bişeyler war mı_?
Araç kaç kg _? Stok typerla performansları yakın mı_? daha mı iyi_?
Saygılar
Honda Integra DC5 - Wikipedia, the free encyclopedia
Tüm bilgileri burda var.
maşallah ender denebilecek türden bir araç kazasız belasız kullanmak nasip etsin rabbim :)
Maşallah kazasız belasız..
Maşallah...
maaşallah tr böylesini görmek cok güzel allah kaza bela göstermesin bir ara satılıktı sanırım size nasip olmuş güle güle kullanın inş.
kanka şu aracı beyaza kaplatsan kendini çok daha iyi göstericek MAŞALLAH.. ;)
maşallah cidden çok güzel ve bir o kadar da özel bi araç.. allah nazarlardan saklasın.. kazasız belasız günlerde kullanın inşallah. canlı halini de birkaç kez gördüm cidden heyecan verici
maşallah yakından gördüm çok güzel seside güzel :D
maşallah zevkli araçlardan biri allah kaza bela vermesinn
Maşallah kardeşim araban çok güzel ve özel kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun,
erenköy'de yanımdan geçti , homurtusu hakikaten çok güzel
neredeyse tüm mekanik parçalarının ep3 ile uyumlu olması da ayrı bir avantaj
Underground da çok hoşuma gidiyordu bu araba :) Çok güzel aracınız var Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
Maşallah araca Legendry ;)
maşallah kanka ağız tadıyla güle güle kullan...
Masallah araciniza, cok güzel duruyor. Kazasiz belasiz binmek nasip olsun insallah :)