hayırlı olsun allah kaza bela vermesinnn :)
Printable View
hayırlı olsun allah kaza bela vermesinnn :)
Moruk seç birini ya 9*16 BBS yada .5 barda çıtırdan turbo? Benim oyumu sormayacaksın umarım :D
Maşallah Allah kaza bela göstermesin
eyvallah arkadaşlar saolun :) kanka sana zaten sorulmaz kediye ciğer sormak gibi bişey bu :D tercihim janttan yana olabilir :D
Allah kaza bela vermesin bi takım jant ve app plaka ile çok güzel olur
Maşallah çok temiz duruyor :)
Maşallah tertemiz araç
Jant olarak farklı olsun Rc 303 dene ;)
tenekelerle dip bas bitir olayı :)
teşekkürler arkadaşlar saolun :))
maşallah tertemiz :D jant işi artık çok genelleşti bence farklı bişeyler tasarla ben benim arabayı aldığımda tipik bi lacivert şahindi cms 40lı jip gibi :D sf330 lastiklere teneke jantları koydum aracı bastım üstünede port bagaj yedek lastik bir ikide bavul koydum önede takoz karlık :D gören dönüp dönüp bi daha bakıyo :D :D aracının beyaz olması avantaj bence janta vericeğin parayla lastiklerini ve ufak tefek dokunuşlarla dış görüntünü güzelleştir mesela tenekeleri ofsetli yaptırabilirsin göstersin diyede beyaza takata green'e pembe yada turuncuya boyayabilirsin ? ben tenekeleri 106larda olan bal köpüğüne boyadım mesela :)
eyvallah saolasın biliyorum senin aracı yanlış hatırlamıyosam ldm diydi:) jant konusunda kararımı verdim gibi spoon mat siyah köküne kadar da basmayı düşünmüyorum tabi değişebilir zaman göstercek :D
kardeşim benden sana bir tavsiye yapacaklarının listesini yazıyorum..
**öncelikle ön tampon ve panjuru sök at. git orjinalini al. gram yamuk olmasın .sıfır gibi hallettir.
**kapılara ve yanlara doğan s çitasından taktır
**jantlara gelince brock jant yada beyaz bir dışarı doğru hafif ofsetli jant at :)
**ön cam dahil komple siyah film çek
**farları ve sisleri siyah film kaplat
**aracı yerle bir süründür.
**güzel bir pasta cila çek. hafiften bir set. egzos yapma . bin gez..
hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. :))
Farlar karartılıp sislere xenon ve bu haliyle basılırsa çok güzel olur kazasız belasız binin
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlar için;
@erdinç :panjur hiç olmadı zaten şuan uygun durumu bekliyorum orjinalini kestirip güzel bişey yapcaz inşallah film çekilcek ,dediğin tarzda jantta düşünüyorum bakalım kısmet :)
*inceden bi tesisatımız var şuan o yetiyo kutu basımız mid takımı vs.
*biraz incek aşşağıya çok havada fark karartma konusunda kararsızım nemlenme olayı beni deli ediyo..tavsiyeleriniz için saolun tekrardan,elimizden geldiğince yapıcazz artık bişeyler :)
Maşallah kardeşim hayırlı uğurlu olsun..İlk araba olayı fena bende uğraşıyorum şuan.. :)
Bu haliyle bile basılsa çok iyi olur maşallah. :)
maşşallah kaza bela vermesın allah ben burdayım dıyor:)
şu orjinallikte cms40 jant beyaz yazılı lastik ile basılsa direk nokta atışı olur