Arkadaslar arac kardesımden ote sevdıgım bı arkadasımındır..Kendısı vakıt bulamadıgı ıcın aracın fotograflarını ben yukluyorum.Arac 91 model 190 e dir.Orjinal 126.000 km dedir..Maşallahı eksik etmeyelim...Yorumlarınızı bekliyoruz...
Bonus....
![]()
Arkadaslar arac kardesımden ote sevdıgım bı arkadasımındır..Kendısı vakıt bulamadıgı ıcın aracın fotograflarını ben yukluyorum.Arac 91 model 190 e dir.Orjinal 126.000 km dedir..Maşallahı eksik etmeyelim...Yorumlarınızı bekliyoruz...
Bonus....
![]()
arkadas elınden gelse aracla bırlıkte yatıp kalkıcak o derece.Karadenizde tek diyebilriz![]()
çamur style da dieblirz kankaaaooo birr Osmanlı Style ) kazasız belasız bundan iyisi almanyada )![]()
eyw kardesm...maşallah harika görünüyor
Almanyadaki German Style 190E'lerden tek farkı plakası.Böyle araçları Türkiye'de görmek çok hoşuma gidiyor açıkçası. Bende bir German Style hastasıyım bu konuyada o yüzden girdim.
![]()
ön tampona ek düşünüyoruz nasıl bisey olabılır sızce ?
German mercedeslere hastayım
Maşallah kazasız belasız
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
on panjur komple mat sıyah olmalı,ön arka plaka kare plaka olursa daha sexy olur on tampona muhakak ek yada amg tarz tampon cok daha basarılı olur bu meretler tek nokta enjeksyon olmasa bende alırdım
maşallah ön panjuru siyaha boyasan çok daha iyi durur.
herkese tesekkur ederız arkadaslar...on panjur meselesıne gelınce spor tıp panjur bakıyoruz..bulursak onu alıp onu takıcaz uzerıne![]()
erencan knka bu fotolar on numara ya süper çıkmış ama canlı daha güzel sende biliyosun![]()
aynen kardesm![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)