BP'nin eski sahibi de dostumdur, ZM idi plakası o zamanlar.
Çok güzel düzgün arabadır. Güzel ticaret yapılmış. İyi otomobil alınmış.
Printable View
BP'nin eski sahibi de dostumdur, ZM idi plakası o zamanlar.
Çok güzel düzgün arabadır. Güzel ticaret yapılmış. İyi otomobil alınmış.
Maşallah BP Cupra'2
Maşallah çok güzelmiş
bu kasayı seviyorum, araban güzel maşallah...
masallah allah kaza bela vermesin abf forewer :D
Maşallah içiyle dışıyla gayet diri duruyor.
maşallah..
Herkese tek tek teşekkürler arkadaşlar güzel düşünceleriniz için :)
maşallah tr yi bıraktım dünyada bile nadir olan araçlardan çok fazla inceleme fırsatım oldu bu arabayı ve inanılmaz hoşuma giden ve çok ince detayları var aracın direksiyonu oldukça spor ve ön göğüsle kombinizasyonu oldukça başarılı içeride yağ basıncı ve akü göstergeleri o zaman düşünülüş ince detaylardan tabiki o zaman cd çalar olmadığından 4 adet kaset çaları mevcut en güzel şeyi bence o kırmızı emniyet kemeri tam spor bi araç olduğunun göstergesi tabiki motoruda oldukça başarılı 2.0 atmosferik bi motora sahip ve çok güzel güçler üretebiliyo ki şunuda biliyorum şimdiki 2.0 tfsi motorlara örnek olmuş maşallah çok güzel aracınız güle güle kullanın :D
@EMRE KAAN
araç hakkında oldukça sağlıklı bilgilere sahipsiniz tebrik ederim :)
güzel temennileriniz için de teşekkür :)
Maşallah çok tatlı bi cupra2..Bmw de temizmiş..
Maşallah. Ibiza'nın en hoşuma giden kasası. 2001-2002'de bir yarış oyunu vardı. O oyunda Ibiza Super1600 vardı, egzosu patlıyor diye acaip hoşuma giderdi o araç. O aklıma geldi.:p
Ama aracınız gerçekten çok güzel. Kazasız belasız binmeniz dileğiyle..
@Alper DEMİR
Teşekkür ederim. Motorumuz küçüktü BMW'den vazgeçmek zorunda kaldık biraz :)
@SErhat.
Bunlar cadde tipi olduğu için çatara patara yapmıyor :P
Teşekkür ederim. Hepimize kazasız belasız sürüşler inşallah :)
alıcam bitane bunlardan en sonunda bende :)
şafak abinin arabayı görmüştüm yakından bitmiştim, maşallahı vardı. bi bu birde sahibindende satılık olan mavi var bitane kız gibi o çok hoşuma gidiyor. pek yaygında değil değeri bilinmeyen araçlardan oldugunu düşünüyorum.
aslında bu arabalarda sunroof aranmaz abi ama ben arıyorum. sunfroof satarkende büyük etken oluyor alırkende sahsen benim için.
şanzumanları nasıl bunların abi? oranalr iyi mi? devir bandı nasıl?