Turbolanıp sökülse çok güzel şakalar yapılabilir :) Kazasız belasız.
Printable View
Turbolanıp sökülse çok güzel şakalar yapılabilir :) Kazasız belasız.
Her Ne Kadar Artık 205 GTI`ile İlgilenmesemde Soru Sorulmus Yazıyım Dedim. 1.6 1.9 Arasında Piston Capı Farkı Yok. Sadece Krank Ve Kol Farkı Var ( 1.6 83x73 Stroke ) ( 1.9 83x88 Stroke ) 1.6 - 1.9 Ana Yatakları Aynıdır. 1.6 Kol Yatak 45mm 1.9 Kol Yatakları 50mm`dir, Sadece Krank Ve Kol İle 1.6 Hemen 1.9 Olabilir. Kapaklar Aynırıdr Sibop Ölcüleri Vs, 1.9 Egzantrik 4 - 5 Derece Daha Yüksektir. Aralarında 15 Hp Fark Var 115 - 130 1.6 GTI Volan 1.1 Kg Daha Hafif Bu Arada. Bloklar`da Aynı. ;) Uzun Lafın Kısası 1.6 8v - 1.9 8v`den Ne Yaparsan Yap Hiç Bir İcraat Olmaz :) En Güzel Yapılacak Spec ( XU10J2TE 2.0 8V Stok 0.4 Bar 150 Hp ) Koyup İyi Bir Yazılımla 1 Bar Basıp Kullanmaktır. MI16 Falan Eski Makınalar Zaten Yok Memlekette, Artık Şu Saatten Sonra Kımseyede Hayrı Olmaz MI16`nin Vakit Emek Kaybı Olur. Elin Çekik Gözlüsü K20 Yapmıs Salmıs Piyasaya Kım Ne Ugrasir MI16`ile :)
Örnek Video XU10J2TE Swap 205 GTI
http://www.youtube.com/watch?v=zfE-arYSxGw
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar..
Allah herkezin gönlüne göre versin.
Allah razı olsun.
her ne kadar soruya cvp vermıs olsanızda .***** sayfada daki yorum ve sohbetin dısında bir giris yapmıs sınız ...205 bir efsanedir icraatını tum dunyaya kanıtlamıs gonullerın aslanıdır bızler için..BILMEDIGIMIZ NE ASLANLAR YATIYORDUR.. 205 lerın pıstlerdekı temsılcısı huseyın balkaner ın dercelerı ve harcadagı makınalardan hıc bagsetmıyoruzz bıle ..sohbetınız bol olsun..205 ler hobi aracı olsun:)
..............................
:icon_tup: :icon_tup:
Tamamen katılıyorum , aracı aldığımda 1.6 motor 60-70hp falandı çok aşırı yavaş olduğundan bir gece canımız sıkıldı tamamen çıkma malzemelerle (ana yatak , kol yatak , triger kayışı , kapak contası vs.vs.vs hatta totem yaptık arabadan çıkan yağı ve suyu kullandık yeni hiçbirşey yok) makarsına motor yapıp koyduk arabaya. Bir beklenti yoktu yani.
Yaklaşık 1 yıldır gaz basılıyo tık yok gayet te güzel gidiyo.Bitik subab lastikleri yüzünden duman atması dışında sıkıntı yok..
Kasasının hafifliği nedeni ile terciğ edilebilir , ama dediğin gibi ciddi birşey yapmıyacaksan Örn: 3Litre V6 607 motoru koyup 0.6-0.8 üflemek. Pek uğraşmaya gerek yok. Performans anlamında megane ve typeR fazlasıyla yetiyo bana. Bu daha çok hobi aracı gibi bişey.
.....................
Güzel Araba Maşallah Allah Kaza Bela Vermesın
bende 205 hastası olan birisi olarak yaşından ötürü üstündeki makineden pek bi verim alınamayacağı kanaatindeyim 2005 yılında ilk arabam 205 1.9 gti dı parçacıya gidip herhangi bir parçasını sorduğumda trafikte hala 205 varmı - 205 mi yenimi çıktı o felan gibi sorularla karşılaşıyordum gskill nickli arkadaşımız özellikle 205 hakkında çok detaylı bilgiye sahiptir bir kaç 306 gti engine swap proje girişimimiz oldu fakat aldığımız makinelerin en temizinde kapaktaki yağ su kanalları artık çürümüş vaziyetteydi kısacası k20 varken uğraşılmaz kısmına bende katılıyorum heee 205 kasa olarak çok avantajlı bir araba k20 de performans ve sağlamlık konusunda kendini ıspatlamış bi makine eğer varsa imkanınız bu iki bileşenden oluşan bi canavar yaratmanız bence çok yerinde bir uğraş olur..
Hann Hocam, Kasa Olarak Avantaj Cok. Ama Malesefki Temiz Makina Yok. Bu Yüzden Alıcan k20`yi vericen toda ınceyi port polisi, kproyu, 76 lıkz düzü sona warex, eve girenın canı cıksın :) biri deseki ben burda 205`e k20 yi koyarım. hemen yarın arabayı indiriyim dükkanının önüne :) yoksa ef alcam en sonunda takasta teklıf edenler var. olmadı öyle yapcaz artık :)
tabi amaç nostaljik bir projeyse eyvallah 205 zamanında çok sükse yaratmış bir araç bende çok severim ama fransız araçlarının yüksek kullanım maliyetleri ve orj. parça sıkıntıları artık insanı bi noktadan sonra yıldırıyo inş siz bu konuda bizden daha şanslı olursunuz :)
İlk başta , grank ve kolları değişip 1.9 yapmaktı niyetim. Sonra o var bu var aaa buda varmış derken mi16 alt çıktı bir tane büyük ihtimal senden gelen blok ve grank :). Ona bitikler bitiği 8v kapak koyduk , totem yaptım , çıkma yağ ve çıkma motor suyu koydum. 7000devir dönüyorum 6 aydır hala bir tarafları kırmadı.
Olabilir Abi Ama, Benım Verdigim Krank 4 Agırlıklı İdi Normal 1.9 Krank Vardı Üstünde :) 8 Agırlıklı Krank Taktıysanız Bilemıyorum. :) Ben 2003`de Actım Contası Cürümüştü, Cometic MLS Aldım Kapattım Sene 2012 Oldu Halen Kırılmadıysa. Ben Buna İnanıyorum Gercekten Kırmak Zor 8v`leri :) :) Dipnot: O Dellartolar Sanki Benım Verdigim Dellartolar :D
Maşallah gerçeten çok güzel duruyor.
Karburatorler Aynıdır Abi, Aradakı Manifoldlar Farklıdır 8 İle 16 Arasındaki. Güzel GÜnlerde Kullan Abicim, Hastalık Bu Meret. Ama Tedavisi Yok :)
Teşekkürler arkadaşlar.
abi bir kadran videosu patlatsan fena olmaz :)
Abi selam cliogt nickli arkadaşın accountan pm atmıştımda burdan hemen sorim hatta tüm 205 çi arkadaşlara gelsin
İlk kalkışta yığılma yaşıyorum sonra araç açılıyor ve kesiciye 5500rpm de giriyor ki hiç normal gelmedi bana sorun ne olabilir?
Kesici 1.9 larda 7000 lerde. 1.6 da öylemi bilemiyorum, ben çok uzak kaldım bu konulara yanlış hatırlamıyorsam, 6250 rpm de 1.6 gti ler max. gücü yakalıyordu... Yani bir kere bu rpm lerin çok üzerini görmeli. Bir çok sebebi olabilir erken kesmesinin...
Debimetre,beyin,ateşlemeyi kesiyor olabilir,benzin yetiştirmiyorda olabilir gibi gibi...
Birazda nasıl bi kesme acaba ? tarif edersen.
Bi anlık yığılma geç gaz yeme yada geç toplama gibi gerçekleşiyor.Sonra herşey normal ise. Bana biraz avans ayarı kısık gibi de geldi. Ama bunları dediğim gibi görmek denemek duymak... Herkeze önerdiğim gibi jetronik gibi sorunlu bir sistemde Wideband edinip emisyon takibi yapabilirsin.
Kardeşim kesme klasik devir kesiciye girer gibi kesiyor. Yarın akşam yalovaya gidicem yoldayken telefonla video çeker koyarım buraya daha rahat olur yorum yapmak hatta izmitteysen eğer uğrayabilirimde körfezi dolaşıp gitmeyi planlıyorum :D
AIR FLOW METER CHIPPED VW GOLF MK2 PEUGEOT 205 GTI CTI | eBay
arkadaslar bu urunu deneyen kullanan fikri olan varmı acaba...
Giren hava ısısını farklı okutup ecu nun algısını yanıltıp müdahale etmek.
Standart motorda bir işe yaramaz,ancak AFR göstergeniz var ise jetronik gibi anlık değerlerin değiştiği bir sistemde bunun ile birlikte stabil dip gaz afr değerlerini yakalamanızı sağlayabilir,debimetrenizin ohm değerleri düzenli ise...Sisteminizde bir sıkıntı varsa ve bunu uygun emisyon optimal avans değeri ile giderirseniz Buda güç getirmiş gibi görünür aslında mevcut güç değerlerine yaklaşırsınız standart gücün üstüne pek bi çıkış olmaz.
Fakat jetronik gibi bir sistemde bunu yaparken avans bağımsız çalışmakta yani avansa el ile müdahale olunabiliyor...Uygun avansı yakalayıp ona görede buradan bir ayar yapılabilir. Size önerim şu olur.
İyi bir emisyon ölçüm sensörü ve göstergesi edinin. Daha sonrasında jetroniği akıllandırmanın yöntemleri var. ;)
prof cevap ve acıklama için tesekkur ederim kardesim..bırde buradaki ustalar anlasa :( arac rolantıde patırdıo kara duman atıyor.komple takvıyelı sekman port polısh vs yapıldı 4 gundur ugrasıyorlar zor bela torpıdodakı ecunun yanındakı roleyi buldum oda cıkma saglam dedıler gm marka..sonuc aynı...gaz verınce araba stop edıyor!!
Bu siyah duman olayından yola çıkarak. Belliki düzgün bir emisyon yakalanamıyor. Orada bir sıkıntı var.Patırdamanın vs,, olmasıda buna pararlel bir durum.
Bu ustaların yapıp edeceği işler değil mağlesef:( Çünkü ustalarımız tesisat kontrolü,eskimiş elektrik tesisatındaki soket uçlarının yerli yerinde olup olmadığını dahi kontrol etmekten acizler :)
Belki debimetre soketinin içindeki pinin bir tanesi geri çıktı yada gevşek, temas etmiyor bukadar basit birşeyde olabilir :)
Şunu söyleyim bu patırdama vs.. hani uzaktan tek tek şunu bunu denemeden çözülmesi zor. Ama şans şu, çok teknolojik bir sistem değil. Aracın algılama sensörü pek yok. CTS ısı müşürü,yada debimetresi ile ilgili soket tesisat ve parçalara bakılabilir. Yedekte bir debimetre varsa yada bulabilirseniz ödünç deneme yapılabilir. Kuvvetle debimetreden yapılabilecek bir ayar düzeltme durumu olabilir. Yada debimetre artık gerekli ohm değerlerini yakalayamıyor da olabilir.
Ecu'nun yanında bulduğunuz role benzin pompa rolesi...
Cok tesekkur ederim erkut kardesim ogleden sonra gidip bakicam.ozelden msjlasiriz.ko
nuyu kirletmeyim.herkese saygilar.
Maşallah kazasız belasız... çok diri dururyor
Maşallah, kazasız belasız...
Dün akşam ani bir kararla , arabanın içini komple söktüm. Sparco koltuk , sparco direksiyon taktım. Bildiğin karting arabası oldu :) :) :)
Orjinal 1.6 - 8v problemsiz motorunu üzerine koydum , sıkıntısız , eksiksiz.. Az yakan , az giden , yakışıklı , ucuz araba isteyene S A T I L I K .. İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atabilir.
degerını bılen ellerde olması bızlerı mutlu eder:)
7000tl. Ye bu güzellik bedava ..........