+1
abi maşallah ALLAH kaza bela vermesin...
Printable View
Kankaaa hala cok iyi bee :)) kazasiz belasiz
Kanka megane rs dediğimde aklıma gökhan rs geliyo :D İkinizi birbirinize çok yakıştırıyorum :D Senin arabanın bi albenisi var maşallahhh diyorum..
Turboyu değiştiridiğinde hiç yaklaşamıcaz yanına ya :D
Maşallah, boncuk. :)
maşallah diri duruyor, gt30 daha iyi olmaz mı ? alt yapı varsa bence hiç değiştirmeyin
abi maşallah güzel günlerde bin inşallah hiç ayrılmassın tekrar kocaman maşallah
way boya korumaya bak ayna gibi olmuş cila port polish +10 bg :D
maşallah çok güzel gerçekten abi kazasız belasız
Maşallah, sevdiğim sınırlı sayıdaki renault lardan :)
Maşallah çok güzel ve iyi bir listeye sahip. GT28 ile GT30'un da boost nerde geliyor. Çok geç gelmiyorsa GT30 kalabilir sanki genede zevkli olur.
Birde direksiyon kutusu neden değişti.
kanka cok emek harcadın bu arabaya evlat oldu sana nerdeyse :) ama emeklerinin de karsılıgını aldıgını dusunuyorumm maddi durumumu düzeltebilirsem onu senden ben alıcam bilgin olsun (satarsan:D)
Cümleten teşekkürler. Sağolun iyi dilekleriniz için. Hepiniz için aynılarını bende size diliyorum.
gt30 konusuna gelince yurtdışı örneklerine bakıyorum gt3071 bile 4500den sonra doluyor. e alt devir diye bişi kalmıyor. zaten devir kesicimiz 7bin. 2bin devir içinmi güç alalım :)
gtx30 filan olsa erken gelebilir belki. ben alt devirlerde de araçtan zevk alabilmek istiyorum.
Schumi direksiyon kutusu meganlarda klasiktir 100k ya gelipte ses yapmayanı yoktur. benimki 155e kadar dayandı baktım lakır lukur ediyor onlarıda sıfırladım.
Araç güzel araçda , Reno bu meganeların arkasını neden böyle yaptı hiç anlamadım , acaba bu tasarımda benim bilmediğim mühendislik gerektiren özel bir yapı mı var.
Kazasız belasız kullanın maaşallah.
geçmiştede olan onca uğraşlara rağmen nihayet istediğin kıvama geldi maşallah rs e emeğine sağlık :)
Maşallah garaya kazasız belasız.
yapcak bişi yok emre reno servislerinde bu araçları tanıyan ustalar yok ondan dolayı yetkili servislerde zamanında canımız yandı ama artık bu arabaları ezbere tanıyorum. baya bir süredir keyif alıyorum artık.
türkiyenin en güzel rs si diyebilirm cam gibi maşallah kazasız belasız kullanın inşallah