gule gule kullan mustafa, kazasız belasız...
Printable View
gule gule kullan mustafa, kazasız belasız...
Mustafa, kazasız belasız inş. :icon_tup:
harbi güzel olumş jantlar..masallahhhh
maşallah Allah kazadan beladan korusun beğendim gerçkten :) bişey sorcam sanki o otoparkda daha önce mavi bir 106 çekilmişdi yanılıyormuyum :beuj:
JANTLAR ÇOK GÜZEL OLMUŞ MASALLAH İYİ SEÇİM YAPMIŞSIN.205-40-LASTİK TAKIP SÜRÜNGEN YAPABİLİRSİN SÜRTME YAPMAZ..ARKADA SİLGEÇ VE fOCUS İPTALİ YAPIP SİYAH ZEMİNLİ LEDLİ STOP ÇOK ŞIK DURUR BENİM GÖRÜŞÜM...
Biblo gibi... Maşallah.
Kazasız, belasız !
SB resimler çok daha şık göstermiş aracı:icon_tup:
arkadaşlar yorumlar için cok teşekkürler sizlerin araclarıda kazasız belasız inş. evet bizim otoparktada benım kankaların 106 gti ve mıni cooper s in gotoraflarını cektık daha önce sahibindn.com da görmüş olabiliirsiniz. lastiklerimde şuan 215/35/18 bende istıyorum 17 janta düşmek ama 17 jantta hoşuma giden bir model bulamadım
maşallah çok güzel duruyo jantlar..
ama bence arkadaki spoileri değiştirip typer spoileri gibi bişey tak daha güzel durur.
typ r spoileri benım aldıktan sonra aklıma geldı takmak ama onun içinde cok ugras olcktı buda focusların orjinal kanadı ondan olsun istedım bende
maşallah mustafa sen bi ara jantları değiştirmeyi düşünüyordun umarım vazgeçmişsindir.
evet vaz gecirdi arkadaşlar satma diye ben siyah jant takmak istıyordum yada 9*17 keskın kt4 güzel olmaz dediler caydırdılar ama siyah jant bulursam aracıma uygun satıcam jantları deiştircem 35 yanak izmirde cok zor kullanması bilirsin sende yolları dogal gaz bozdu baya depoda 2 tane yep yenı lastık yatıo yarıklardan :)
yinede sen bilirsin ama şu anki jantların çok iyi duruyor araçta ;)
saol kardeşim ;)
bu jantlarla süper olmuş.maşallah
güzel olmuş maşallah..far ve stopla daha iyi görünür tabi
soalın arkadslar zaten yakın zamanda far karartma ve led stop alıcam o zamanda koyarım tekrar yeni resimleri
masallah şık arac
saol arkadaşım teşekkürler