Hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin
Printable View
Hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin
Masallah masallah guzel duruyor ici cok cekici gozukuyor
Maşallah Hayırlısı Olsun
Herkese iyi dilekleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 2nci fotoğraf can alıcı olmuş, benim de çok hoşuma gidiyor :)
Masallah kazasiz belasiz :)
Mirkan hayırlısı olsun güzel kardesim kazasız belasız sürüşler diliyorum ;)
@Gkm.
Maşallah aracın içi özellikle hoşuma gitti, güzel yapmış Honda :) Rengi de gayet güzel, ilk defa görüyorum bu rengi :) Kazasız belasız güzel günlerde kullan Mirkan :icon_tup:
Renk sanırım fazla tutulmaz diye az getiriliyor veya gerçekten özel bir renk :) Bayiye gelen ilk 50 araçtan yanlış hatırlamıyorsam tek bordo olanı :) Bordo'yu seviyoruz, Golf'e de yakışıyor :) İyi dileklerin için teşekkürler, sana da kazasız belasız günlerde binmek nasip olur inşallah :)
Maşallah, kazasız belasız.
Fb7 kasanın ilk defa hoşuma giden bir yeri oldu. Vites topuzu iyimiş.
Allah Kaza ve bela gostermesın , nazardan korusun ))
tasarım da sadece arkayı beğenmedim ve ustelık cok yuksek duruyor ? Sizin dusuncelerınız nelerdır ? Konfor , yolsesi, ve işçilik ?
2. resimde scirocco havası var :)
maaşallah kazasız belasız :)
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
Deri kısım ile birleştiği yerde kullanıma bağlı olarak açılma olmasından şüpheleniyoruz, bakalım artık zaman gösterecek, onun dışında ben de hoş durduğu kanaatindeyim.
Arkaya doğru artan yükselme ve kabalık ile daha aerodinamik olduğunu savunuyorlar, ne kadar doğrudur bilmiyorum. Basılmayı hak ediyor. Koltuklar sarması gerektiği kadar sarmıyor bence, yan destekleri biraz yumuşak olmuş, o açıdan biraz güvensiz hissettiriyor ama yeterince konforlu, ancak oturma pozisyonu da 1.87lik biri için oldukça iyi diyebilirim :) Yol sesi ciddi anlamda azaltılmış fd6ya göre ancak sanırım lastik(Continental) sertliğinden dolayı içeriye aldığı orta gürültüde bir lastik sesi var. İşçilik bana sorarsanız bu sınıf için ortalama düzeyde, çok iyi olduğunu söyleyemem ama ortalama düzeyde iyilikte. İyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim, 2nci fotoğrafa ilginç bir yorum daha eklemiş olduk :)
Teşekkür ederim :)
sade ve güzel bi araç allah kaza bela vermesin
Maşallah Çok Şık Duruyor Allah Kaza Bela Vermesin
Plakasının Sonu 27 Olması ? :)
Maşallah hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin :)
Sitenin ilk FB kasa Civic i..
Güle güle kullanın..