Masallah..
Kazasız belasız..
Printable View
Masallah..
Kazasız belasız..
Maşallah kazasız belasız...
Sticker hariç hoş araç maşallah kazasız belasız
jantlar söyle 17'' 18'' olsa çok hoş olur ;) kazasız belasız
jantlar yakışmış :)
emeğinize sağlık çok güzel olmuş
maşallah cok güzel allah kaza bela vermesin...
Maşallah benimde şahsi fikrim 18 ' jant + dip basık olması :) birde tarığın panjurdan takılırsa çok daha güzel olur allah kazasız belasız binmek nasip etsin
Maşallah :)
Maşallah, güzel olmuş... Kazasız belasız...
maşallah kazasız belasısz
mükemmel+mükemmel ötesi olmuş allah kaza bela vermesin
Maşallah aracınız güzel olmuş, jantları ben beğendim açıkçası :) Biraz daha basılsa çok daha güzel durur tabi :) Panjur konusuna ben de girecektim ama yukarıda belirtmişsiniz, kesinlikle yapılmalı diyorum :) Kazasız belasız güzel günlerde kullanın :icon_tup:
Önleri son haddine kadar bastım daha fazlası küçücük bir çukurda altını sürtmesine neden oluyor ama kısa süre sonra arkasını da önü kadar düşürücem. Jantları çok beğenerek aldım sizinde beğenmeniz mutlu etti :) Çok teşekkürler hepimiz için kazasız belasız keyifli sürüşler
Maşallah...
güzel araba kazasız belasız
MAŞALLAH ALLAH kaza bela vermesin..
yağmur günceli fena olmuş alperim :) maşaallah
vay vay maşallah yahu. siyah 6r'lar çok güzel yapılıyor :)
Resim boyutlarını küçültürseniz resimlerin açılması için 5 dk beklemeyiz. 800*600 boyutlandırırsanız çok iyi olur. Aracınıza gelince maşallahı var çok hoş bana kalırsa tek eksik beşiktaş baskı app plaka lazım. Mevcut plakalarınızdaki 7 çok abes duruyor.
Masallah Siyah asildir
Kazasız Belasız :)
şeritler çok güzel olmuş , araçta güzel , güle güle kullan..
gayet başarılı öndeki stikerı biraz daha azaltsan sadece lipin orda kalsa yeterli bence biraz daha basılır gibi maşallah