Kaan bende VTI jantının eksikliğini söylüyecem sadece :) Kazasız Belasız Cezasız sürüşler...
Printable View
Kaan bende VTI jantının eksikliğini söylüyecem sadece :) Kazasız Belasız Cezasız sürüşler...
evet kozmetik anlamdaki eksiklerinin farkındayım bende ön tampon için düşünüyorum birşey ama jant olayı:))) ***** vti jantları altınla eşdeğerde olduğu için pek yakınlaşamıyorum:))))
mugen kapak işin süsü ya psikolojik olarak 5 değil 10 da verir kadirim yeterki sen iste:))))))
maşallah güzel bir nazar boncuğu şart
tünayK'nın eski rac :) maşallah
maaşallah diri duruyor.
jantların modeli ne ?
kaan maşallah kardeşim çok güzel duruyor.. çıtırdan bastın mı çok daha güzel olur eminim :)
maşallah kazasız belasız insallah ...
Masallah kazasiz belasiz :)
jantlar güzel hafif :)
15' König Traffic üzerinde birşeyler yazıyor da sevmediğim için bakmıyorum:)))))
Şu araba 16 yaşında ya.. Düşünün işte maşallah..
Sonra diyorlar piyasası pahalıymışta bilmem neymiş..
Gidipte 65 bine polo alırlar ama bunu diyenler :soru: aklımı seveyim ... :icon_wack
maşallah ilerleyen zamanda alıcam bi vti :)
allah kaza bela vermesin güzel araç.yanlış hatırlamıyorsam acıbadem de bu araba..tekel önünde :)
Maşallah, kazasız belasız...
kazasız belasız ..
Maşallah..ufak dokunuşlarla daha iyi olacaktır kazasız belasız binersiniz inşallah..
maşallah kazasız belasız agız tadıyla bınesiniz
böyle pertten dönme arabaları alıyolar sonra bide foto çekip koyuyorlar... cık cık cık
haftaya bi dyno yapalım bakalım filtre egsoz ne kadar oynatmış
maşallah. Yanlışım yoksa bugün altunizade'de gördüm. Güzel araç Allah kaza bela vermesin :)
maşallah :)
maşallah kazasız belasız
maşallah kazasız belasız ...