kaan bir vtec jant birde ön tanponu orjinala cevirirsen muhteşem olucak hem kanka neden söylemedın speclere yazmadık mugen kapak varmış sende 5 hp katıyor araca :):):):)
Printable View
kaan bir vtec jant birde ön tanponu orjinala cevirirsen muhteşem olucak hem kanka neden söylemedın speclere yazmadık mugen kapak varmış sende 5 hp katıyor araca :):):):)
Masallah aracına kardesım Allah kaza bela vermesın eksık olarak bence de vtec jant lazım :)
Kaan bende VTI jantının eksikliğini söylüyecem sadece :) Kazasız Belasız Cezasız sürüşler...
evet kozmetik anlamdaki eksiklerinin farkındayım bende ön tampon için düşünüyorum birşey ama jant olayı:))) ***** vti jantları altınla eşdeğerde olduğu için pek yakınlaşamıyorum:))))
mugen kapak işin süsü ya psikolojik olarak 5 değil 10 da verir kadirim yeterki sen iste:))))))
maşallah güzel bir nazar boncuğu şart
tünayK'nın eski rac :) maşallah
maaşallah diri duruyor.
jantların modeli ne ?
kaan maşallah kardeşim çok güzel duruyor.. çıtırdan bastın mı çok daha güzel olur eminim :)
maşallah kazasız belasız insallah ...
Masallah kazasiz belasiz :)
jantlar güzel hafif :)
15' König Traffic üzerinde birşeyler yazıyor da sevmediğim için bakmıyorum:)))))
Şu araba 16 yaşında ya.. Düşünün işte maşallah..
Sonra diyorlar piyasası pahalıymışta bilmem neymiş..
Gidipte 65 bine polo alırlar ama bunu diyenler :soru: aklımı seveyim ... :icon_wack
maşallah ilerleyen zamanda alıcam bi vti :)
allah kaza bela vermesin güzel araç.yanlış hatırlamıyorsam acıbadem de bu araba..tekel önünde :)