Benim motor değil ama şöyle bi resim var.
http://www.corsasport.co.uk/carimage...122006_002.jpg
Printable View
Benim motor değil ama şöyle bi resim var.
http://www.corsasport.co.uk/carimage...122006_002.jpg
Cosworth emme de oldukça azman bi boyda :D
hayırlı olsun
güle güle kirlet ömer filitreni:D
daha onceki dyno da 148.2hp 184nm vermıs 20 derece hava sıcaklıgında ve gosterge hata oranı 7.1.
şimdikinde 157.1hp 193.5nm vermiş 6 derece hava sıcaklıgında ve gosterge hata oranı 1.1
sonuç gayet güzel o sıcak havanın gözüne vuran filitre için:)
aradaki guc farkının bı kısmınıda havanın 6 derece olmasından dolayı kazandıgını unutma:)
dynoda cıkan guc yolda cıkmayabılır motor ısındıkca.yer varsa motordan bıraz daha uzaklastır bene o fılıtreyı.
ya altta soğuk hava besleyen borular var ordan alıyor havayı baya sıkıştırsam bile soğuk kalıyor.
hava sıcaklığında da ilk ölçümde düzeltme yapıp verdiği güç 148.2 di ölçülen güç 134.9 hp idi. şimdi ölçülen güç 146.7 hp düzeltme ile 157.3 hp çıktı. hava basınç değeri her iki ölçümde de aynı sayılır.
testlerde falan 10-11 hp alıyorlar genelde sonuç normal gibi aslında.
Gösterge hatası dynocu arkadaşın ayağına bağlı. Göz kararı hızı 90'da tutuyor, sonra programı ikinci aşamaya geçirtiyor. Kesin bir şey değil yani.
ömer çok iyi sonuç maşallah. kayıp oranı %80 görünüyor (%20 yani) bende nasıl %91 çıkıyor?
Maşallah ömer çok güzel değerler :)
filtre yaramış ömer, hayırlı olsun:)
maşalah ömer baya fark ettırmıs.vıdeoda ısterız:)
maşallah güzel sonuçlar güzel degeler kazasız belasız kullan ömer
Teşekkürler arkadaşlar:)
sorumun cevabını alıyım omer:D
Ha yzcaktım da unuttum abi. valla bilmiyorum bende de ilk ölçtüğümde %91 çıkmıştı. ya genelde güç devri arttıkça kayıp oranı daha da artıyor. bir de lastik ve şanzımanın durumu var tabi renault un şanzımanı daha az kayıplıdır belkide.
ömercim tekrar hayırlı olsun :) ben sana demiştim baya yaramış diye zaten 9bg gibi güzel bi değer vermiş ve kanıtlamış kendini zaten kn 57 miz :)
Yükle Ömer yükle iste geldimi dişine göre rakip var :)