Canım sıkıldı bikaç foto paylaşayım dedim...
Çok güzel duruyo özellikle önden
Sesını gıdışını duruşunu ve kullanmasını özledım be Hakan
---BTU cupra---
çook güzel duruo ne de olsa EP3... yalnız onun Type'ı nerde
Mehmet Ali DİNÇ M.A.D Custom Stickers
şahane cok güzel bir arac almışsın,kazasız belasız
OEM+
O sesi varya hala kulaklarımda çınlıyo benim HKS kadar olmasa gayet güzel
http://img188.imageshack.us/img188/9156/1ataturk1.jpg
cheers Nickli Üyeden Alıntı Sesını gıdışını duruşunu ve kullanmasını özledım be Hakan sen tayyarı kemere götürmediysen ben gelmiyom
Maşallah enfes
Ne yürüyodu be Maşallah...
www.barisunal.org
cheers Nickli Üyeden Alıntı Sesını gıdışını duruşunu ve kullanmasını özledım be Hakan eee davetiye mi gönderiyim Can mademki özledin gel izmit'e Fatih'i de al yanına
Malii Nickli Üyeden Alıntı çook güzel duruo ne de olsa EP3... yalnız onun Type'ı nerde Kesik atmışlar
trgy Nickli Üyeden Alıntı şahane cok güzel bir arac almışsın,kazasız belasız saolasın radula Nickli Üyeden Alıntı O sesi varya hala kulaklarımda çınlıyo benim HKS kadar olmasa gayet güzel hks hikaye,apexi şahane nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı Maşallah enfes eyvallah saolasın arkadasım CeSaNCeEm Nickli Üyeden Alıntı Ne yürüyodu be Maşallah... saolasın.Hala yürüyo meret
Çok güzel araç maşaallah..
Yakışıklı ep3lerden Hayırlı olsun Kazasız belasız binersin inşallah..
Dr.Ecu
maşallah Allah kaza bela vermesin
/////ΛLPINE® Nickli Üyeden Alıntı Yakışıklı ep3lerden Hayırlı olsun Kazasız belasız binersin inşallah.. yok o seninkinin yakışıklılığıdır saolasın.
y@sin Nickli Üyeden Alıntı Çok güzel araç maşaallah.. eser Nickli Üyeden Alıntı maşallah Allah kaza bela vermesin saolun arkadaşlar allah cümlemize kaza bela vermesin...
Ankara da gidişini gördük tekrardan maaşallah plakayı değiştirmedin mi hala?
güzel arac egsoz biraz ilgi istiyo pis kalmış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları