şimdilik bir sıkıntı yok gibi görünüyor beni en çok etkileyen şey arabanın sesi soluğu inanılmaz değişti 12.5 cr iyimiş :)
Printable View
dynoya çok takılmıyorum açıkçası dyno rakamlar çok değişken çünkü benim için yol önemli ayar konusuna gelince en saglıklı olan yerde risksiz şekilde bırakıcaz en hızlı olucaz diye bir derdimiz yok çoluk çocuğada bir şey ispatlamamızada gerek yok bizim için hayırlısı neyse o olsun bizi tatmin etsin kafi.
stock blok ınce conta jdm cam rbc lı setuplardan o gucler geldıgı ıcın sasırdım sadece o yuzden sordum
ya ben pek inanmıyorum dynodaki rakamlaar tr de sadece filitre ile 227 hp çıkartan arabalar var inandırıcı değil benim için tabıkı bu benım gorusum onun için dedim herkezin bakış açısı farklı bence mantıken ozaman benım arabamın 290-300 filan çıkarması lazım ama böyle bir şeyin imkanı ihtimali yok
hayırlısı olsun, bızımkıde bıtınce yolumuz ızmıre duserse seve seve denerız :)
maşallah orcun seviyoruz ctr nin o hırcın sesini,herşey gönlünce olsun kardeşim :)
Maşallah kazasız belasız...
Hayırlı olsun allah utandırmasın , kazasız belasız :)
Olum senin Type-R bi cins lan :) Ayrı bi seviyorum o arabayı gidişi sesi vs farklı diğerlerinden :) Sen iyice K20 manyağı olmuşken şu setup ını geçtim bu zaten çok keyifli olurda esas K26 lıyı şimdiden merak ettim ben hayırlısı olsun önün açık olsun mis gibi yaparsın inşallah herşeyi :)
Maşaallah yeni setup baya güzel. Allah kolaylık versin.
maşallah Allah utandırmasın
maşallah bıde saglam vıdeo olsaydı ..
maşallah allah kaza bela vermesin güzel günlerde binmeyi nasip etsin.
şimdiden bi maşallahtan benden :)
sorunsuz şekilde hedefe ulaşılır umarım .
kolaylıklar dilerim.
k26 hmmmm kulaga hoş gelior :)
Detaylari cok bilmiodum malzemeleri grmustum ama. K26 olayina gelincede yasşasin agresif n/a tune :D k20 all motor n/a olmali bence honda ruhuna daha uygun allah utandirmadin abicim
intake sisteminde bir değişiklik yaptık 52 mm itb sistemine geçtik bir kaç eksik var onlarıda tamamlayacağız en kısa zamanda tahmini olarak bayram sonrası herşey bitmiş olacak gelişmeleri burdan paylaşmaya devam edeceğim.
sesini şimdiden merak ediyorum :) Bu Type-R hep sağlam yürüdü yakışmış. :)
resimlere tek tek soluksuz baktım :) emeğinize sağlık o canavar ne gider şimdi :) gerçi rodaj ı var daha xD sıfır ya allah kaza bela vermesin