Çok güzel, maşallah
Printable View
Çok güzel, maşallah
lorinser çift çıkış susturucu çok hoş olur..
güle güle kullanın..
maşallah kazasız belasız
valla beyazı baya güzelmiş yaw zenci car hesabı :D başarılı
sade ve şık maşallah çok güzel duruyor.. :icon_tup: Allah kaza bela göstermesin..
Jantlar inanılmaz yakışmış çook beyendim.Sanırım başka bi jant bukadar yakışamazdı...JAntlar brabus replikası mı?Bide offset ölçüleri nedir?
-Maşallah çok güzel duruyor 2000 Modeli aynı renki bende vardı bende ufak tefek
oynamıştım sonra sattım çok güzel bir kasa dört gözle bekliyorum yenilikleri arabayı biraz
basarsan daha iyi olur özellikle kafa daha cok yerde olursa + panjur siyah falana zaten
dragger saymış onları kazasız belasız .. :)
guzel arac jantlar on numara kazasız belasız
cok tesekkür ederim arkadaslar.. yaylarım ve amg ön tamponum hazır. vakit buldugum ilk anda taktıracagım.. siyah panjuru bende dusunmustum fakat araba patlıcan moru oldugu için siyah sırıtacak gibi geliyor bana.. beyaz olsaydı kesinlikle boyatırdım..elimden geldigince yapmaya calısıyorum walla:) yorum yazan arkadaslara teker teker tesekkür ediyorum ve yeni yorumlarını bekliyorum. arabanın yeni resimlerini yakın zamanda koyacagım.. tekrardan herkese tesekkür ederim.
yarın alıyorum ben de :) birlikte boyatırız ;)
Mehmet abim hayırlı olsunn yeni araban bunada ABARTMADAN :) bir sistem yapılır :D:D
ALlah kaza bela wermesin çok güzel olmuş
OsmanAKTEPE
maşallah çok şık, eskiden 07cpz70 plakalı astra vardı hakan abinin onu anımsadım bi an :rolleyes:
güle güle kullan.
kardeşim kazasız belasız kullanman dilegimle jant çok şık duruyo...