maşallah kazasız belasız abi..
Printable View
maşallah kazasız belasız abi..
saolasın kardesim.
Valla bu kasa & makyajlı olanları zaten çok hoşuma gidiyor...
Özellikle yapılan eklemelerle araç resmen yakıyor diyim abi... ;)
Kazasız & belasız inş..
Bide egzoz sesini youtube linkiyle alırsak tam olacak :p
onur ben millete sanayde yaptırdı brabusa benzesin diye de yamuk koydurttu uçları diyip sinir ediyorum mehmeti ;) olay o yani ondan dedi.. alınganlaştın mı nedir :p
walla kazasız belasız çok güzel oluyo yaptıkça..daha yere inmesi mümkün mü böyle kocaman bi arabanın yerlerde olması çok daha güzel olur sanki.. :)
arkadaslar yayların takılmıs hali.. resimleri telefondan cektim. cok iyi degil napalım :) :D
ya bırak bu resım işlerini köroğlunda noldu o gece ondan haber ver
kalkalımda kalkalım sonuç anladın sen onuu kaaanky hesabıı :hahaha:
ya sen ne adamsın ya:) 3 devii gecemeyen araba beni nassı gececek ya:) ben basmadım olm gaza gelip otoru kırarsın die ahaha
dün aksam kızılayda gördüm mithatpasaya girdi :D cok güzel duruyor ;)
çok güzel bi araç Maşallah..
Çok güzel görünüyor. dün canlı görme şansım oldu. keyifli sürüşler:)
Nazar değmesin çok cici.
Maşallah diyelim tekrar tekrar.Yaylarlada fena duruyor. :)
canlısını görmek lazım maaşallah renk duruş süper :)
ehehe cumartesi akşamı gördük ya başkan.senin kafan yanına gittigin asker arkadaşındaydı heralde:D
Çok güzel araban var:) Ön farların kararmış gibi onu yenileyebilirsin bide brabus vs iyi bi egsoz güzel olur:) maşallah nazar deymesin
brabus war ya zaten emre :)
yeterlı mod bence gayet guzel olmus tebrıkler..
mercedesler normalde alçak araba , yayları takınca iyice duşmuş.. görsellik olarak çok hoş kazasız belasız sürüşler..:)
Salih abide varsa kesin mutlu bitmiştir cvp bekliyoruz arkadaşlar 8 erkek nereye gidip mutlu olursunuz
manolya masaj solanu:D
arkadaslar yorumlarınız için gercekten sagolun.. la alper la kaan la tunay kurcalamayın la..alalalal:) burda yazılmaz la:) ayıp sizene la 8kisi roll yaptık hahahehehha :D
hacı sorma ya parayı kaybetsem bu kadar içim yanmazdı:D benim olay sizinkinden daha kötüydü düşün:D:D
nerde roll yaptınızla 8 kişi ilk kım patladı dicem yanlış anlaşılcak kaza olmadı dimi
maşallah araban cok güzel olmus
okulda tümseklere dikkat et ama:)
kazaszı belasız çok güzel araç
jantlar nedir?
Jantlar fln süper durmuş arabayı canlı canlı gördüm maşallah.