Printable View
öle bi idaam yok ama saplarsamda fena olmaz hani :D
Alıntı: 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı inanma sen o ateyizlere :D kime inancam yüksel abi sen yardım et bana:D.........
Alıntı: despe Nickli Üyeden Alıntı öle bi idaam yok ama saplarsamda fena olmaz hani :D vay hain vay olum gel perde yapalım piston eksantirik alıcam para lazım:Dhahahah
Alıntı: nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı yok be abi emre kul hakkına girmez dememiştir öyle bişey:D insanları yanlış tanıyosun kadir , bu despe kadar içten pazarlıklısını görmemişsindir :D
Alıntı: nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı kime inancam yüksel abi sen yardım et bana:D......... ben sana mesajı vermiştim la :D
Alıntı: DENON Nickli Üyeden Alıntı insanları yanlış tanıyosun kadir , bu despe kadar içten pazarlıklısını görmemişsindir :D araba bittimi tanıcaz işte abi:D:D
Alıntı: nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı araba bittimi tanıcaz işte abi:D:D araba bitmeden hattaa daha başlamadan söölüyorum işte sırf sana saplamak için araba yapıo bu despe gevuru :D :D :D
Alıntı: 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı ben sana mesajı vermiştim la :D abi sen hangi msjı vardi ya hep bunu diyon:D
Alıntı: nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı abi sen hangi msjı vardi ya hep bunu diyon:D seni bitek frenkeştayne geçer gerisi yalan :D
Alıntı: DENON Nickli Üyeden Alıntı araba bitmeden hattaa daha başlamadan söölüyorum işte sırf sana saplamak için araba yapıo bu despe gevuru :D :D :D aman abi gevur deme müslüman adama ya.herkes kendi için araba yapar abi içinde fesatlık varsa anca geçmek için yapar :)
Alıntı: 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı seni bitek frenkeştayne geçer gerisi yalan :D görcez abi onuda otobanda belli olcak herşey;)...
Alıntı: 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı seni bitek frenkeştayne geçer gerisi yalan :D frenkiyi sağıma kadiri soluma alcam ikisini izlicem bakam dikiz aynasından hangisi daha iyi gidiyo :D
Alıntı: despe Nickli Üyeden Alıntı frenkiyi sağıma kadiri soluma alcam ikisini izlicem bakam dikiz aynasından hangisi daha iyi gidiyo :D aha emre bak la dikiz aynasından bakcakmış:D
Alıntı: nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı aman abi gevur deme müslüman adama ya.herkes kendi için araba yapar abi içinde fesatlık varsa anca geçmek için yapar :) al işte bı yukardakı postta ne yazmış bak :D :D :D not: bana oldsit e b18c koydurmayın
Alıntı: DENON Nickli Üyeden Alıntı al işte bı yukardakı postta ne yazmış bak :D :D :D abi ozamn bu durumda fesatmı oluyo despe:D
Alıntı: nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı abi ozamn bu durumda fesatmı oluyo despe:D külliyen fesat , hayatımda bu kadar fesat sadece 2 kişi tanıdım :D :D :D
Alıntı: nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı görcez abi onuda otobanda belli olcak herşey;)... bu sıralar fazla sıkma ,otobanda ateyizler dolanıyomuş :D
Alıntı: despe Nickli Üyeden Alıntı frenkiyi sağıma kadiri soluma alcam ikisini izlicem bakam dikiz aynasından hangisi daha iyi gidiyo :D ilave olarak fikrinin k24 üde yer kalırsa araya biyere sıkıştırcam :D
Alıntı: DENON Nickli Üyeden Alıntı külliyen fesat , hayatımda bu kadar fesat sadece 2 kişi tanıdım :D :D :D :Dilki emremi ikincisimi emre:D