uzunca bir süre onu aldım bunu sattım derken bir dönem otomobilsiz kaldım gittim rent a car a araç kiralayım izmire gidicem oradaki işlerimi halledicem takribi 750-800 km yol yapıcaktım rent a car cı arkadaşım bu aracı tavsiye etti dedi çok az yakıyor ş.içindeki işlerimi bile bunla hallediyorum diye dedim benzinli bu ocağıma incir ağacı dikersin diye yok bişey olmaz fazla yaksın senden kira parası bile almam dedi
neyse tmm dedim getirdiler aracı baktım böyle tuhaf bişey dedim ben bunu istemem deviririm bunu konfor fln hiç yoktur dedim (tipik skoda ön yargısı bendeki) neyse 800 km yol boyunca 220 liralık benzin yaktık dedim tmm alıcam ben bunlardan bi tane diye işte sıdıkayla tanışmam bu şekilde oldu
araçı 0 km aldım 1,2 htp 3 silindir panaroma full paket daha dolusu yok ebs esc fln filan ş.içi klima açık ortalama 7,5-7,8 civarı yakıyorum daha araç 1400 km yeni oldu fazla uzattık aracı yıkadıktan sonra sonax hızlı cila sonrası fotoğraflarını çektim birde konusu olsun dedimbu arada kutsal ışık herzamanki gibi yanıyor
bayram temizliğide oldu pastası cilası yapıldı deposu dolduruldu bayrama hazırız artık
![]()