Abi kazasız belasız günler dilerim. Çok güzel gerçekten.
Printable View
Abi kazasız belasız günler dilerim. Çok güzel gerçekten.
selçuk abi cidden çok güzel maşallah. ne zaman giriyoruz takasa :D
henuz cok erken hıkmetcım :D:D eyw sagol kardesım :)
maşallah buralarda böyle araba çok nadir görülür :D
Maşallah selçuk abi Allah nazarlardan saklasın :))
Biraz daha bassan tadundan yenmez :D:D
Araç serimiz birbirine benziyo ama biz daha cok pejocuyduk :) maşallah reis kesınlıkle temiz araç,sendeyken hep boyle kalıcagıda kesin :icon_tup:
Maşallah abicim çok güzel görünüyor fotoğraflarda gayet iyi :)
Maşallah abi ALlah kaza bela vermesin..
hayırlı olsun abi çok güzel araç. bende kısmetse 5 ay sonra 18 e girince alıcam herkez kullanması çok zor diyor bu konuda bilgi verebilirmisin şimdiden teşekkür ederim.
sagol kardesım,sohbet muhabbet ıyıydı,memnun oldum tanıstıgımıza :) oren burhanıye guzel yer ya sevıyorum ben buraları :)
amın mert cumlemıze ıns :) aldıgımda daha basıktı ama garaja fln gırerken altı surtuyordu o yuzden mecbur yukselttım :s yoksa basık hali nefis cidden :)
sagol,cok tesekkurler guzel aracların degerını bılmek lazım,senın aracınında masallahı var kazasız belasız cumlemıze :)
kardesım,cok sagol gunesın azizligine ugradım,sanırım bıraz daha gec ceksem ısık vs durumları dahada ıyı olabılırdı :)
eyw ilkerim,cumlemıze kazasız belasız :)
Allah razı olsun kardesım,ıns guzel bır arac bulup alırsın,kullanıma gore aslında zorluk derecesı hard kullanımda bıraz kasıyor dogrudur ama yol tututsu gayet tatmınkar sahsen ben hard kullanmıyorum yerıne gore gaza basıyorum bır sıkıntı yasamadım :)
dükkanın önünden geçerken göremedim bu aralar tahmin ettim başka biyerde olduğunu maşallah abi :)
hehe sagol tuncerım,bu zamanlar geldımı kacıyorum bu tarafa kardesım :)
selçuk evine dön:D çok özledik seni..
hahahahahh gelmeeeeeeemm :D:D
olm gel çabuk ist. gitmem gerekli
teşekkür ederim abi cevabın için. benim ehliyet almama 5 ay var araştırmaya başlıycam yavaş yavaş çünki temiz bulmak çok zor ama çok dikkat çeken bir araba polisle uğraşmaktan istemiyorum ama s2000 için riske girmeye değer tekrar hayırlı olsun abi.
tabanca masallah..
devamında s3k inşallah. hayırlı olsun :)