Maşallah cok güzel araç. Senin sattığın rs 50binde cok temiz bi rs deilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum.
Printable View
Maşallah cok güzel araç. Senin sattığın rs 50binde cok temiz bi rs deilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum.
Maşallah....
maşallah kazasız belasız binmek nasip olur insallah
maşşşallah çok temiz bir araçtır kazasız belasız binmek nasip olsun..
maşallah abi bebek gibi bi araç allah kazasız binmeyi nasip etsin.
maşallah boncuk gibi allah kaza bela vermesin....
Maasallah,gayet guzel :)
hepinize çok teşekkürler. daha iyileri sizlerin olsun. en yakın zamanda güzel gündüz çekimlerini de ekleyeceğim.
olm gene sorma :) nasıl bir zehirdir bu dostum, kanına girdi mi bir kere çıkmıyor bi daha :)
inş. bende onun kadar temiz bakarım. teşekkürler.
teşekkür ederim :) bakalım ilerde iinş. şuan binebildiğim kadar binmek istiyorum bu araca.
hahaha :) ismet hocam satma dedim sana seninkini :) bak nasıl bitin kanlandı hemen rs i görünce :)
evet ibrahim hocam senin araca çok benziyor. araç 1 senedir bursada. daha öncesinde izmirdeymiş. eski plakası 35 N 4677. teşekkürler bu arada. eski rs i satınca 4 kapı alıcaktık ama dayanamıyo insan :) çünkü gerçekten çok özel olduğunuzu hissettiriyor rs.
aynen hocam oda öleydi. şimdi dahada temiz o araç okan çok iyi bakıyor.
Kazasiz belasiz surusler :) 172 ayri guzeldir..
maaşallah çok temiz görünüyor. allah kaza bela vermesin. ama bi önceki aracı tonla paraya alıp çok temiz araç buldum diye sevinip konu açmıştın. onu satıp araya zaman bile girmeden bunu almanın sebebini ben anlamadım. demekki bu ondan çok daha temiz olsa gerek.