koltuklar hazır gibi gibi![]()
koltuklar hazır gibi gibi![]()
RACE WERKS
.................................................. ....
RACE WERKS
.................................................. ....
RACE WERKS
kapı döşemelerimiz sıfır gelicek orta vites konsolu için güzel planlarım var az kaldı sanırım![]()
RACE WERKS
şu içini dışını bitirde artık motoru yapsan arkadaş ya bune sıfır mazeme bulup duruyon![]()
grup yapılmış gerçeği cok acı oldu sıfır sandıydık bizmotura geeeç yeter bukdar iç dış
yay bide hayrına
![]()
senin bu paylaştığın araç hangi kasa dikkat ettinmi hiç? kapılara dikkatli bak..
RACE WERKS
mk1lerde çıkanda tam recaro değil zaten baldır desteğinin olmasından dolayı recaro deniliyo ama herhangi biryerinde recaro yazma.
![]()
dostum google görsel kasmak içinmi üye oldun? yazmıyor recaro zaten mk1 lerde ayrıca bu araç GTD. bizde OEM koltuk sünger setini sıfır olarak getirtip üzerini yeniledik![]()
RACE WERKS
mk1 mk2 ayrımını çok şükür yapabiliyorumrecaro dediğin koltuk 74 83 arası golflerde çıkmadı çıkanlarda üstteki postta belirttiğim yarım recaro diye geçen koltuk tipi ve senin koltuklarında ona hiç benzemiyor. benim golfümde çıkanda 2. resimde attığım koltuklardan. ben recaro demiyorum ama sen normal koltuklarına recaro diyosan orası başka. maksadım polemiğe girmek değil yanlış bildiğin bişeyi düzeltmek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)