tamam yarın şaşmazdayım zaten buluşuruz bi yerde
tamam yarın şaşmazdayım zaten buluşuruz bi yerde
abi en son önden olan fotoğrafı çok iyi
bir de gözüme takıldı kaputu tutan kol mudur nedir adı adı bilmiyorum amaonu da boyar mısın ya o kadar emek vermişsin o sırıtmasın
![]()
Süper gidiyosun takipteyim 1,6 TD motordan neler çıkartacaksın asıl onu merak ediyorum ben.![]()
Audi 80 veya Audi 100 egzantirikleriyle güzel şeyler getiriyormuş diye bişey duydum ama araştırmadım varmı bir bilgin ?
O panjuru vidalamak zulüm ya elle girmiyor arkasınasağlam bağlamassanda zıngır zıngır uyuz ediyor adamı
Ön panjurun tam logonun arkasındaki 2 gıri metal kısmıda siyaha boyasaydın keşke göz yoruyor böyle.
Silecek suyu ve soğutma suyu hazneleriyle ilgili bir düşünce varmı ?
Dıy king olma yolunda ilerliyorsun![]()
oldu sanki![]()
onun farkındayım en sona bıraktım siyaha boyarım takarım 5 dakika sürer zaten
t değil de + olmasın o
egzantrik den ziyade kapak portları çok dar bu motorun 1.9 IDI motorun üst kapağı takılabiliyor 1.6 bloğa o zaman 170 civarı güçler alınabilir gerekli zımbırtıları eklersekbenim panjur çok sıkı oturuyor vida takmasam bile çıkmaz o derece
o gri kısmı bozmak istemedim açıkçası gözüme batarsa tıslarım onada. su kaplarını ellemeyim şimdilik çok yoruldum
tesisatı bitirdim bugün çok temiz oldu birazdan fotolar geliyor
RACE WERKS
.................................................. ....
RACE WERKS
kardeşim şu cam su bidonunu felanda değiştir görüntüyü 10 numara 5 yıldız değiştiriyo![]()
Maşallah maşallah mükemmel ilerliyorKlasikçilerin artması çok iyi.Motor içinde bir şeyler düşünüyorsun değilmi ? Lütfen düşün ki düşünmelisin.
Pas dönüştürücü hakkında bilgi istiyorum markası vs. nedir benimde ihtiyacım var nereden ne kadara temin edebileceğim konusunda beni aydınlatırmısın ?
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
hiç hediye alıyım demiyosun..
döktürdüm kanka çık gel![]()
motor için güzel planlarım var tabiki![]()
@0M42
@A/R60
pas dönüştürücü elimde var bol miktarda yardımcı olurum ihtiyaç olursazift derken? ben zift kullanmıyorum terotex diye araştırırsanız taban izalasyonu için satılan bir malzemedir tavsiye ederim
RACE WERKS
.................................................. ....
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)