kanku o alt bıyık sacı olmamış gibi duruyo gene
Printable View
kanku o alt bıyık sacı olmamış gibi duruyo gene
silecekleri sıfır aldım komple mekanizmasıyla beraber o şekilde duruyor kapandığında bende dokunmadım :)
kanka süper oldu orası ışık yüzünden öyle duruyor yansıma senin renk kodu aynı muhtemelen sıfır boyarsan bu rengin çok acaip olduğunu görürsün :D alimnyum folyo gibi fazla yansıtıyor ışığı
şöyle şeyler gördükçe insan alıp uğraşası geliyo.. :)
maşallah kazasız belasız..
ben satıyorum :D
kaç para istiyosun moruk :D
cant lastik dahil orjinal jant lastikleride dahil 7500 gayme :D aldığım fiyat yane
yeni fotolar keyifff:icon_tup:
Süper oluyor...
Ön lip ve orijinal ölçüde bir GTi yada GTD yazısı ile bana kalırsa çok daha güzel pozlar verecektir.
VAG candır...
ooo süper , ortaya çıktı araba :)
yannız , o panjurdaki yazı değişmesi lazım :)
kazasız belasız ,
hayırlısı olsun buradan mk1 almak isteyenlere benim aracın benzinli replikası diye satabiliriz :D
gozukmuyorsun hiç :)
panjur amblemleri yurtdışı dahil olmak üzere biraz karaborsa olmuş durumda eğer uygun denk gelirse alırım yoksa 45€ bir yazıya da veremem :) lip bakınıyorum onu alıcam sanırım en kısa zamanda
panjur amblemleri yurtdışı dahil olmak üzere biraz karaborsa olmuş durumda eğer uygun denk gelirse alırım yoksa 45€ bir yazıya da veremem :) lip bakınıyorum onu alıcam sanırım en kısa zamanda[/QUOTE]
45 euro değilde , bi GTD yazısı çıkma bile olsa çok net olur :)
bideki mk1 jetta 1.6 dizel oldugu için DIESEL yazısı var sadece :(
babam ile görüşürüm , arkadaşlarında GTDci çok , belki çıkar birşeyler ;)
çıkma diyorsun da piyasada kaç tane gtd var ki zaten :D mk2 olsaydı onların yazısı kıyamet gibi araç da çok zaten ama mk1 olunca biraz zor sen yinede bak bulursan sevinirim tabiki ;)
kocaman olsun benim olsun :D
malı batsın zenci yapıyor :D