bende Mk2 var aman aman coiller ile inanılmaz yol tutuyor. Helede birde kalın lastikle go-kart gibi oluyor yoldan çıkaramıyrsun
Printable View
bugün hatunların ozel ılgısıyle ufak bir şehir turu yaptık :D arka koltukların sökük olması oldukça avantajlı diyollarr 6 kişi bindik ahahah yaşasın 80ler
serdar onu bunu bosver de ses nasi oldu ses??
filtresiz gibi oldumu yine :D
zazy elimde mk2 parçaları var tek tük yakıt ve hararet göstergeleri km göstergesi falan ihtiyaç olursa haberim olsun :)
o bidonları değiştir artık kanka yeni mallarda çiçek olmuş iyi tepin üstünde ahahusdahd :D
Bidonları değiştirirken silecek su deposunu gizlersen süper olur akü altı kısmı veya başka bir yere. :)
Şuanki silcek su deposunun yerine hava filtresi için ısı yalıtımlı bir kutu harika olur
ön panjur ve çamurluk iç tarafından hava borusuda çekersen ice box olur. :)
Burdan anlatırken kolay oluyor :D sanada kolay gelsin. :)
söz vermişti birileri onların yenisi için ama unuttu herhalde :D
çok teşekkür ederim :)
onların yeriyle oynamam artık böyle güzel duruyor kaputu açınca :) fitre sıcak çekmiyor oradan egzoz motorun arkasında zaten o kısım gayet serin. yakın zamanda cooler monte edicem o zaman şuanki iat değerinden 30 derece civarı eksiye iner önceki araçlarımda gördüğüm kadarıyla o kadar fark oluyor.. evet anlatırken kolay sen yapsana kendi arabanı :p yapda görelim :cool: hıı
bu arada beni rahatsız eden mecburiyetten kullandığımız gti yazılarından kurtuluyoruz GTD amblemlerimiz hazır gibi :cool::cool:
Maşallah maşallah :)
Cooler güzel olur iat tan 30 c iyimiş, coolerden sonra çok azda olsa basınç düşer sanırım birazda basınç açarsın belki :)
Benim mk1 sattım :D böyle forumdan konuşması daha kolay oluyor kim uğraşıcak yaşlı otomobille yeni model bir şey alırım bir jant bir pres king olurum. :D:D:D
Şaka bir yana inşallah isteğim gibi bir mk1 bulur yaza yetiştiririm.
.................................................. ....
Adam yapmis yaw eline saglik kanka gtd fenalarda :D
hasta işi valla yaa :)