epey aldım abi zaten limitte
Printable View
seni geçmem lazım serdar fazla alma sen
usta olan sensin abi bense eli tornavida tutan masum golfcü nasıl yürüyor bende anlamıyorm :D:D
evet projeme 1.9 olarak devam ediyorum sonra gizliyorsun saklıyorsun demesin kimse
6000km önce sıfırdan rektefe edip özenle topladığım 1.6bloğum 30 senenin verdiği yorgunlukla su kanallarında kılcal çatlaklar meydana getirmiş son günlerde biraz hararet problemi yaratmaya başlamıştı bende sorunu kökten çözerek 1.9bloğa geçmeye kadar verdim. zaten üst kısım komple 1.9+ olmuştu şuan nasıl olur bilemem yürür herhalde eskisinden hallice :)
ayrıca bazı kalın kafalı dizelden anlamayan boş insanlar aldığım güç yüzünden bunun olduğunu zannediyor oysaki eski birçok bloğun kronik problemidir antirifiriz yüzünden çürüyüp su kanallarında çatlakların meydana gelmesi ***** döküm demir çürüyor işte.
hacim candır diyordu büyüklerimiz
1.9 iyidir :) şimdiden gözümde birşeyler canlandı gibi..
bakalım 800-900 kg'da nasıl cevap verecek :)
en kötü yanı ise, aerodinamik ciddi engel bu kasaya :(
1.6 hacim ile son zamanlarda 200 civarıydı güc, hacim sonrası aynı basınçla alacağım gücü az çok tahmin ediyorum hayırlısı bakalım nasıl cevap verecek göreceğiz
300e kadar yetermi acaba :confused:
Golf Mk1 1977 @ 300+ km/h - YouTube
aynı sınıftaki 80'li yılların Japonlarından çok daha stabil kalıyorlar yüksek hızlarda Almanlar.. Yeter ki yürür aksam ve şase düzgün olsun :)
Artık deneyecek hiç kimse kalmayacak, kendi kendine eğleneceksin :D
Vay :) hayırlı olsun.
Çok güzel haber,takipteyiz.:)
+50 beygircik mi fazla olcan sen şimdi :D
asidik maddeler barındırdığı için antirifiz de çürüme yapar onu demek istedim.
aerodinami sorunu yaşamadım 200 üstünde bile gayet başarılı aslında :) deneyecek adam var herzaman levent :D hatta şimdiden hazır diyebilirim
sağol kanka :)
eyvallah :)
sağol abicim :)
kısmet :D
.................................................. ....
hadi hayırlı olsun kardeş uçacak ve tdi pover
kolda kol gibi hani. iyi basınçlı günler fındık güzel oluyor
2 gündür sıkıştırma oranını hesaplıyorum abicim bakalım nasıl olcak :) blok hazır bir iki parça eksik yarın onları temin edip topluyoruz inşallah
pampa yıkama ve hijyen için teşekkür ediyorum sana tertemiz olduk arındık :) cıkartalım rodaj sonrası üfleyelim görelim tenhalarda :rolleyes:
ilerde yapmayı düşündüğüm projede desteklerini bekliyorum pampa :D
Güzel haberler serdar hadi bakalım Allah utandırmasın.
kolay gelsin serdar iyi etmişsin 1.9 işiyle =) güzel olur eminimki
hiç boş durmuyozki ya :D
Allah kolayllık versin.. Maşallah....
bende daha neler var stroker bizim işimiz :D
sağol hakan abi :)
sağolasın güzel olacak gibi bakalım :)
ben boş durmam :D
sağol kerem :)
.................................................. ....
Maşallah abi inş istediğin gibi olur şanz. yada oranlarda bi değişme olcakmı?
guzel ilrerliyor masallah;
blok buyudu peki turbo ayni mi kalacak?
hatta şuda var aynı turbo bu hacimle w/meth. ile eski halinden 60hp fazla alabilirim buda korkunç fark yaratır şöyle bir düşünürsek :)
ozaman turboyu büyütme korkutma bizleri :p
enjektör fırlatacan olm kapaktan lan :D
41 kre maşallah