arka diskleri yapması çok kolay ama şart değil. onun yerine ön diskler kaliperler büyük fren merkezi vs. bunları upgrade etmek fazlasıyla yetiyor![]()
arka diskleri yapması çok kolay ama şart değil. onun yerine ön diskler kaliperler büyük fren merkezi vs. bunları upgrade etmek fazlasıyla yetiyor![]()
RACE WERKS
abi biliyosun benm mk1 de vestenhaus yoktu bende 22 lik GTI ana merkez ve buyuk vestenhaus aldım ıst donucem bu hafta takıcam nasıl ıyı olurmu baska neler yapmalıyım sence![]()
onları takınca baya farkeder şuanki haline göre ama yine zayıf oluyor. mk1 gti yerine herhangi bir mk2 merkez westnhaus alırsan çok etkili olur aralarında baya fark var takmışken öyle yap pedala dokunman yeter o zaman![]()
RACE WERKS
Yeni jantlarını ben çok yakıştırdım beyaz güzel ama gunmetal çok daha güzel durabilir siyah çıtaylada baya iyi olmuş çamurluklara dodik takılsa aslında çok daha güzel durur birde kapı altına Renault 12 nin kapı altı çıtasını takarsanız çok güzel bir detay olabilir![]()
Wastınghouse sıgmaya bılır ıyı dusun derım brıde, 5 bıjon yapıp rs fren ıstonları ve dısklerını taksan ne super olur..
Masallah gzl olmus ama cok kollu dah ıyı sanırım bence. Cıtalarnı muhakkak tak sıyah onlar gzl olcaktır bırde gtı sertını dusunuyormusun kapı altlarına?
zımbırtılar sığıyor cahit yer var sadece fren pedalına takılan flanşı kısaltmak gerekiyor birde disklerin ölçüleri passattan büyük nerdeyse dahada büyüğü sığmaz zatengti şeritleri biraz boğar gibi geliyor
![]()
RACE WERKS
Serdar hayırlı olsun azevler çok yakışmışsiyah yapmayı düşünüyorsan subarunun 18L sedefli siyahı var ondan yap derim, ışıkta çok güzel duruyor
Java Black Pearl miş adı da
Bak şu renk hatta direk olarak,
![]()
kanka maşallah süper olmuş araba bayadır takipcinim arabayı çok deli topladıneline koluna emeğine sağlık allah kaza bela vermesin
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
oo rengi bulduk bu renk bir harika levent![]()
coştum ya asıl motora yapacaklarımı bilsenahahaha adam boyatıyor bizim gibi oem takılmıyor
sağol kanka yapıyoruz ufak ufak
hallederiz ya![]()
RACE WERKS
Jantlar çok yakışmış maşallah kazasız belasız![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
plaka olmasa yabancı derim yani gördüğüm bi sitede. projede başarılar tekrardan
Azevbaşkadır bende de 1 takım 17 azev var 1 -2 tane göbek fazladan olması lazımdı Ankaraya gidince bakıyım göbek arıyosan yada eksikse mk1 e bizimde bi hediyeniz olsun
![]()
.................................................. ....
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)