4bar bascakmsm ya ona hazirlik yapiyorum :D:D
Printable View
4bar bascakmsm ya ona hazirlik yapiyorum :D:D
Ben 5 bar diye duydum ?
Cok ihtiyacım var buna asfaltta gicir kilitte sekil hani :D
konuya güncel olsun
http://www.techturkey.com/forum/vide...o-vts-nos.html
serdar işini biliyosun sen yaa :D bişe demiyorum ben sana :D geçende şaşmazda denk geldik senle tam selektör atıp sağından geçip soluna atlayıp 100 şot fıslatıp kaybolacaktım sahur olmuş ezan okundu :D
ahaha :D sellenktör çaktımda yanında ustayla bi yere gidiyordun acele acele bölmeyim dedim :D
yine birini bindirip hayata küstürüyorumdur kesin :D
valla yanındaki usta daha çok trip atıyor gibiydi. hep beni bu pis sanayide gezdiriyosun kızlar tunalıda biz burdayız havalarında :D
heyy o sanırım babam :D golfe binince tripleniyor biraz hahahaha
ahahaah :D babaları mutlu etmek zor be serdar anlıyorum bişe diyemem o zaman :D
trafikte anında ortadan kayboluyor sinek gibi :) dün ostim göbekte denk geldim hatta gelemiyordum serdar :) maşallah...
maşallah canım benım , daha fazlasıda rahtaca olabilr ilerylıyen gunlerde süpriz beklıyorum :D
ibizamı satsammı ne yapsam :D
maşallah. tenekelerle harika olmuş :)
.................................................. ....
Hayırdır serdar abi yine bişeyler peşindesin heralde :D
bu sefer torkun dibine vurucaz sanırım şanzımanı otobanda bırakıp eve koşarak gelicem :D:D zaten 3-4 gidici 5 habire elimde kalıyor nasip
Sen işini bilirsin abi :D
arpmsibsy zımba spec de tamam gelsin 3.5bar :) bobadan hallice
golf fenalarda yıne kanka :)
Radar mı combo ?
onde de plaka yoktu senın :(
kotu olmus gecmıs olsun
eyvallah combo aynen önde plaka yok arkadan yazdılar galiba bende anlamadım memur diyo sen bu mesafede 172 nasıl yaptın dedim yapmaz zaten eski araba falan ama yemediler :( portları test ediyordum tam yanlış zamanlama yaptık..
arkadan okuyorlar valla inşallah yazmamışlardır :(
Geçmiş olsun serdar
Nerde yazdılar batıkenttemi
şaşmaza giderken pusu kurmuşlar hızlı yakalandık :)
Bugün orda bayaa avlamışlar bugün duyduğum ikincisin :(
masallah gormeyelı cok degısmıs bende speclerı kurdum kafamda artık ankaraya gelınce oturur uzun uzun konusuruz :) bı kac sey soracam son fotoda ust kapagın orda boru acıkta kalmıs fıltreyı koymadın dıyemı oyle normalde acıktamı bıde aynı yerde asagıya gıden hortum nereye gıdıyor ve son soru (bu posttakı son tabı :) ) kırmızı hortum pompadan turboya dogru gıderken bı t oluyor bır ucu turboya gıderken dıger ucu bı daha t oluyor oradan yukarı gıdıyor dıger tarafı asagı su haznesının tahlıye hortumuna gıdıyo cart oluyo curt oluyo helgalar tolgalarla schweinsteiger denıse mılanıyle mutlu mesut yazsıyolar gece gece ne oluyor yaw :) :)
Maşallah motor çok güzel görünüyor.:)
Geçmiş olsun motor içi de muazzam gözüküyor
maşallah motor içi boncuk