bu motorlar çok sağlam ve verimli tek kusurları gürültülü çalışıyor biraz![]()
bu motorlar çok sağlam ve verimli tek kusurları gürültülü çalışıyor biraz![]()
RACE WERKS
abi 1.9 enjektörleri ile sesin biraz daha seviyesini kısabiliyormuşuz sanırım dogrumu?![]()
Volkswagen TDİ Power
ne zmn kapışıyoruz kanka (.
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
.................................................. ....
RACE WERKS
adam tek tek yapıyor yaaa![]()
yapıyorum malı batsın![]()
RACE WERKS
eksozcu osman![]()
eee buda güzel olmuş.
1987 model den sonra kullanılmaya başlayan mk2 çift yağlama kanallı üst kapağınıda bulursun şimdi sen, güç olarak bir şey getirmez belki ama daha ince yağ kullanma imkanı ve daha iyi yağlamaya faydası olur.![]()
şanzıman kodunu hatırlamıyorum onuralp ama hayatımızda kilit görmeyen insanlar değiliz biliyosun sendesohc vtec olsun diğerleri olsun garajdaki tüm araçlarda kilit var. bu gtdlerin bir kısmı lsd şanzımanla piyasaya çıkmış ve bende o şanslı kişilerdenim. parlak otopark zemininde bile sarmadan kalkıyor neredeyse ve iki tekerin birden cıvıyıp yere sıvandığını net bir şekilde görebilirsin.
ayrıca liftte tekerlerden birini tutunca diğerini hiçbirşekilde çeviremiyorsun. yerde de tek tekerden kriko ile kaldırıp vitese takıp motor çevirmeye çalışmıştık o zaman farkettik zaten kilit olduğunu ilk aldığımız gün. %60 civarı olsa gerek
RACE WERKS
Maşallah ses görüntü güzel.Allah kaza bela vermesin Kolay gelsin![]()
Coğrafya kaderdir
Yok estağfurullah kilit görmediniz demiyorum ama çoğu gelen araç gümrük aracı olduğu için shim plate'li gelebiliyor standartta olmayan fakat yurtdışında zamanında yapılan işlemler sonucu olan bir şey olmuş olabilir diye dedim. Bu shim plate de zamanında furya olmuş bir olay sadece VW'lere özel ama ucuz yollu kilit sahibi olunmuş bu sayede. Shim plate varsa da zaten %80'lik bir tutunma sağlar ve kilitle arasındaki farkı anlayamazsınız. Sende eğer LSD varsa ne mutlu. Herneyse şanzıman kodunu alabilirsen çok sevinirim işimize yarar. İyi forumlar.
Not; Buradan inceleyebilirsin Peloquin Transaxles
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
şanzıman koduna bir bakayım o zaman3 ve 4.vites senkromeçlerini bozdum sert atmaktan cırtlamaya başladı Alper bende var onun malzemeleri dedi hurdacılarda var bu şanzımanlardan sanıyorum gidip dükkanı kurcalamak lazım
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)