.................................................. ....
Printable View
dizel golf dizel golf olalı böyle kıyaklar görmedi valla maşallah...
Güzel proje olmuş ellerinize sağlık
bu kadar temiz kadranı nerden buldun ya :) fiyati uçuk değilse banada lazım. Bendeki sağlam ama ışıklardan sadece akü çalışıyor. Sinyal ışığı,yağ ışığı ,farışığı yanmıyor, birde saat. Bu GTDlerin devirli kadranı VDO marka olması lazım :) Bir tane daha seninki gibi tam çalışanı bulabilir miyiz_? :)
VDO marka evet ama fiyatlar uçuk maalesef :) zaten az bulunduğu için kıymetli biraz haziran ayından beri arıyordum daha yeni bulabildim temizini, ki bunda bile dijital saatin köşesinde ufak leke var oda nazarlık olsun artık..
150€ civarı istiyor yurtdışı satıcıları, eğer TR de bulabilirsen 350tl civarı da onlar isterler
bizim çalışma odaları bunlarla dolu :D meslek icabı :D daha iyi ses kesen bişey yok
isterim pahalı gelmiycekse bu malzemeden :)
Firexin bir modeli bu çok çeşitleri, çeşitli kalınlıkta olanları var.Pramit model diye geçiyor bu sanırım genel olarak firex ses izalasyonu konusunda inanılmaz iyiymiş.
http://www.sartema.com.tr/default.asp?git=9&urun=272358
http://www.izomedizolasyon.com/urun_detay.asp?id=63
yalıtım guzel olmus Serdar bende aynı malzemeyı arka kapı ıclerıne kullandım cok guzel sonuc almıstım :)
Serdar nerelere uyguladın uygulayacaksın foto cekmeyı unutma ıns yalıtım ısıne gırecem komple :)
bindim küçük dizele sonundaaa içi özellikle mükemmel durumda göstergeler ve aydınlatması muhtemelen ilk günkinden iyidir vurucu 3. Viteside gördük inceden maşallah kanka herşey içinde ayrıyetten teşekkür ederim herkese :)
kanka o yalıtımdan elinde fazla warsa banada yapak :) arabama sinerji gelsin :P
bende çok memnun kaldım :)
fotolayacak birşey yok aslında göğüs arkası, kapı içleri arka çamurluk ve bagaj kapağı iç kısmına uygulaman yeterli bu malzemeyi. taban içinde keçe kullanabilirsin
sağolasın kankam ziyarete geldin görüşebildik sonunda :) üç ve dördüncü vitesi bitirmek yetiyor değilmi :D:D nazar değecek sus kötü kaka pis golf
maşallah abi uçan mk :D olmş bu :D