arkadaş bi mk1 den ne bekliyosunuz anlamıyorumki sapıkmısınız.adamlar ekonomi yapılsın dıye uretmısler
sız neler yapıyonuz DTM mı yapacağnız.
Aslında audi 80 100 ler filan nasıldırlar dizel ilk onları gorduk.. onlarda boyle oynanabılırmı ?
arkadaş bi mk1 den ne bekliyosunuz anlamıyorumki sapıkmısınız.adamlar ekonomi yapılsın dıye uretmısler
sız neler yapıyonuz DTM mı yapacağnız.
Aslında audi 80 100 ler filan nasıldırlar dizel ilk onları gorduk.. onlarda boyle oynanabılırmı ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
şanzımanı geçenlerde sıfırlamıştım 210mm büyük debriyaj setiyle birlikte onlar aynen devam
ecodiesel değil bu araç. zaten TD motor var üzerinde gayet modlanabilir güç alınabilir bir motor dolayısıyla yüklendiğinde bir m3 le yürüyebilir ki bu bence gayet yeterlidir![]()
RACE WERKS
İntercooler da dahil edilirse toplam maliyet ne olur?Bu arada ilgiyle takibe devam etmekteyim,kolay gelsin.![]()
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Kaç devir dönecek? 5500 lere yaklaşır mı?
Kullanacağın Turbo ile tork kaç devirde max seviyeye ulaşacak ve torku kaç devire kadar muhafaza edebilecek?
çok diri duruyor maşallah
can yakıcı olmuş kanka![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
6000 dönüyordum önceden şuan 5600 max. dönmeyi planlıyorum. üstündeki kkk24 turbo 2800-3000 civarı spool edip 6800 devre kadar üfleyebiliyor garrett T3 ayarında. 2800-5600 arası hep full dolu olacak.
eyvallah![]()
RACE WERKS
bugün pompayı kalibre ettik, tüm eksikleri bitirdik motoru üstüne attık yarın marş yapıyoruz![]()
RACE WERKS
.................................................. ....
RACE WERKS
Maşallah abi canavar gibi olcakBu arada basıncın geldıgı devır normalmı çok yuksek diilmi? yada turbonun o kadar soluksuz ufleme sebebı cok buyuk olmasımı
bu arada aşşagıda emmenın fotoya göre solunda bi valf vardı bızımkınde arabaya soluk aldırmıyodu kesip duruyodu iptal ettik dert tasa kalmamıştı
![]()
.................................................. ....
RACE WERKS
tamam önceden haber ver yeter![]()
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)