simdi frenı guclendırmek ıstsek golf3 kıler bıraz ugrasla oluyormu...
bu arada cahıt gecen karsılastık senınle bılmem hatırlarmısın bundan kac gun once tam olarak bılmıyorum bursadan gelıyorduk bı benzınlıkte durduk fıorınoya Suzıkı 750 motor sıgdırmıstık beyaz pejo 306 yanında muhabbet edıyorduk ben sana bakıyordum kırmızı ustluydum...
aldın mı motoru sonunda hayırlı olsun kardeş
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
Güzel proje, takip ediyorum.
GTD değil ama MK1 olduğu için burada paylaşayım dedim, işinizi bu kadar zevkli kılan da zaten hiç elektronik olmaması sanırım![]()
![]()
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
evet aracın pek elektronik parçası yoktamiri herşeyi çok keyifli
RACE WERKS
yavruyu görmek nasip olmadı kanka buda dumanlıyor mumahallede sinek sayısında çoğalma var bilgin olsun
.................................................. ....
RACE WERKS
.................................................. ....
RACE WERKS
maşallah çok iyi gidiyor abi mk2 göğüs falan cok guzel olucak
merak ettim mk2 gogusluk plastik mi deri mi var elinde abi?
Volkswagen TDİ Power
aynen abi genelinde çatlak falan oluyor plastik daha temiz duruyor ve dediğin gibi plastiğin bakımı daha kolay catlama vs riski yokAbi sanırım üzerine koyacağın motor mekanik olucak yani beyin vs olmucak su şekil gosterge koyarsan vol yag ve hararet göstergelerini oturtursan güzel olucagını düşündüm ornek olarak mesela
Uploaded with ImageShack.us
Volkswagen TDİ Power
bende göstergeleri oraya koymayı düşünüyorum aynen orası çok şıkboost oil temp egt diyelim
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)